От х:

Днес в x:

Трима задържани с халюциногенни гъби и над 55 грама марихуана в местността Хайдушки поляни

34-годишен мъж от Асеновград е задържан за управление на автомобил под въздействието на марихуана и за държане на халюциногенни гъби, а други двама от Пловдив са държали близо 55 грама марихуана в колата си.

На 22.09.2019 г. е образувано бързо производство срещу Х. Г., след като около 17:00ч. в района на кръстовището за местността Хайдушки поляни е шофирал „Опел Зафира“ след употреба на марихуана, установено с полеви наркотест. Водачът не е дал кръвна проба, а след извършено претърсване на лекия автомобил, под предна дясна седалка е намерен и иззет буркан, съдържащ диворастящи халюциногенни гъби. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ-Смолян, а 34-годишният мъж е задържан за срок от 24 часа.

Същия ден е извършена проверка и в лек автомобил „Мерцедес Ц 220“ с пловдивска регистрация, паркиран до кръстовището на пътя в местността Хайдушки поляни. В колата имало двама мъже от Пловдив на 29 и 30 години. При претърсването са намерени и иззети суха тревна маса – едно пакетче с бруто тегло 1,33 грама и още едно с бруто тегло 54,73 грама, реагиращи на марихуана.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини