От х:

Днес в x:

Хлапаци за пореден път обраха фризер със сладолед в Градската градина на Кърджали

Двама малолетни на 12 и 13 години и непълнолетен на 14 години извършили кражба на около 20 кг сладолед от фризер в Градската градина в Кърджали, установиха полицаи от полицейското управлението след подадена жалба. Кражбата била извършена на 3 септември срещу 4 септември. Сектор „Криминална полиция“ и инспектор от Детска педагогическа стая продължават работата по случая.

Досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. В ж.к.“Възрожденци“ в областния град е било счупено панорамното стъкло на „Мерцедес“ с кърджалийска регистрация, собственост на 45-годишен. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Досъдебно производство по чл.330, ал.1 от Наказателния кодекс е образувано в РУ-Момчилград във връзка с пожар в стопанска постройка вчера. При пожара са изгорели животни, слама, сено, фураж, техника. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Не са открити следи от умишлен палеж. Група „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини