От х:

Днес в x:

Беливанов: Ще се кандидатирам пак за кмет, но как, ще разберете, когато му дойде времето

Макар отново неофициално настоящият кмет на Хасково Добри Беливанов за втори път намекна, че има намерение да се включи в надпреварата за кметския стол на Хасково за втори мандат. Днес той излезе от местното управление с решение на Общинския съвет, а оттеглянето поиска сам в докладната, която внесе пред местния парламент. Намеренията в нея обосновава с дадената му възможност от ИК. Така вр.и.д на община Хасково до избор на новия градоначалник и встъпването му в длъжност ще е зам.-кметът Велин Балкански, предложен за позицията от Беливанов.

Дали обаче ще бъде партиен кандидат, водени ли са разговори за подкрепа и с кого, или ще влезе в предизборната битка, като независим претендент, Беливанов засега отговаря с лаконичното: Има още време. Когато му дойде времето, ще разберете.

Освен общинският кмет, още 21 кметове на кметства в Хасковско излязоха от управлението заради участието си в местните избори, а на тяхно място, като временно изпълняващи длъжността бяха гласувани техническите им секретари в кметствата. Длъжностите временно ще изпълняват: Руска Митева в с. Въгларово, Стефка Ванева – в с. Брягово, на село Корен вр.и.д кмет ще е Илияна Димитрова, в Големанци – Лерзан Шабан, Катя Карева-в с. Гарваново. В с. Гълъбец временно ще кметува Юри Борисов, Семат Хасан влиза в кабинета на кмета в с. Долно Големанци, а Мария Петрова-в с. Динево. В село Елена кметския стол е преотстъпен на Господинка Тончева. До избора на нов кмет в село Зорница ще управлява Пънар Дуран, с. Козлец – Есад Юсеин, Делчо Янев – с. Конуш. Временен кмет на Долно Войводино е Динко Тодоров, Елена Димитрова-на Клокотница, на Криво поле – Теменужка Илийкова, а на село Малево – Анка Дакова. Динко Тодоров беше одобрен за вр. и. д кмет в с. Маслиново, а за с. Нова Надежда – Тамара Петкова. В с. Орлово временно ще ръководи кметството Анка Ванчева, в с. Стамболийски – Надя Димитрова, в с. Тракиец и с. Текето – Мария Митева.

 Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (28)

  • 1
    Ст
    Стоян Руменов
    19 -10
    12:44, 13 сеп 2019
    То си оставаш ти стига си мълчал
    • Фе
      Фен
      15 -5
      13:51, 13 сеп 2019
      Тръпнем в очакване !
  • 2
    Гр
    градски
    17 -7
    12:47, 13 сеп 2019
    баш така си е ама той си ги знае и ги мотай.той си остава пък съветковците да се броят
  • 3
    Ра
    Радко
    50 -21
    12:52, 13 сеп 2019
    На ГЕРБ вече им треперят краченцата ....А Делянчо -мръсното ,прикрито , крадливо , подмолно човече пак ще трябва да впрята целия държавен апарат -полиции, жандармерии и всякакви компромати , че загуби ли този път го няма Цецо да го спаси..
  • 4
    Ми
    Мишелов
    26 -37
    13:07, 13 сеп 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ра
      Радко
      42 -19
      13:17, 13 сеп 2019
      Коя рода да си прибере ?Че на делянчо назначенията още стоят изцвъкани по разни постове из общината...Че ако беше някой друг досега да е изритал събрания от улицата гербаджийски дрийм тийм..
  • 5
    Ша
    Шарката
    42 -24
    13:14, 13 сеп 2019
    Страх ви е А? Неведоми са пътища Божи. Кмете с теб сме.
  • 6
    Де
    Дерек
    45 -29
    13:20, 13 сеп 2019
    Няма смисъл градът да е в летаргия още 4 години,спести ни го го това !
    • Др
      Дръж се кмете !
      10 -24
      13:52, 13 сеп 2019
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 7
    Ин
    Интересния
    16 -11
    14:42, 13 сеп 2019
    Не разбрахте ли че той си остава и то е уговорено преди месец още . Въпрос е какво прави столетницата, сега е шанса.
    • Ни
      Ние - хлапетата
      1 0
      09:28, 14 сеп 2019
      Столетницата?Стигат 45 години.В противен случай - напускаме този град.
  • 8
    Ро
    Роджър Федерер
    29 -17
    15:17, 13 сеп 2019
    Напред шахматисте към втори мандат! Цяло Хасково е зад теб. С Добри Беливанов от първата глътка въздух до последният удар на сърцето !!!
  • 9
    Ня
    Някой си
    28 -24
    15:33, 13 сеп 2019
    Тоя дърт шибаняк нищо не направи за града да се маха да си гледа пенсията ,нито задържа младите хора ,улиците тъмни,боклуци по улиците и т.н
  • 10
    Ки
    Киризов
    16 -7
    16:05, 13 сеп 2019
    гледам кой влиза при него гледам как си разчита ходовете толкова ли не ви е ясно че са с него всички които казват как се правят изборите.бойко чакахме в харманли не дойде май май хасково е спечелил втори мандат Беливанов.искам да мислите и да гледате.
  • 11
    Ди
    Димчо
    10 -16
    16:08, 13 сеп 2019
    Аве,Пеев пие ли си лекарствата или пак трябва да г... Виж коментара
  • 12
    Во
    Волф
    14 -3
    16:12, 13 сеп 2019
    гела и пламен петров уговориха работата с облия младеж.като да не знаем че гела си ходи в тяхната централа кат у тях си.кьорчовци софиянски и башкана си плетат работата да вземат водния цикъл пък вие скачайте на избори.
  • 13
    За
    Зайко
    10 -4
    16:29, 13 сеп 2019
    Така е Волф.Достатъчно е да повървиш след Гела и бялата ризка, да проследиш по парфюма в общината и ще стане ясно.Прави си схемите и им гледа сеира на изборджиите. И ние поназнайваме къде ходи и с кого се вижда по София и кой му козирува, барем трима министри.Пък за водния цикъл само трайко, че там...
  • 14
    Иц
    Ицо
    27 -16
    16:36, 13 сеп 2019
    Браво,кмете!Хасково те чака отново да седнеш на кметския стол защото в противен случай мавърското тъпоумие ще съсипе още повече града ни.
  • 15
    Ди
    Димитър Дойков
    23 -16
    16:47, 13 сеп 2019
    Успех, г-н Беливанов!
  • 16
    Ес
    еснаф от центъра
    27 -6
    17:46, 13 сеп 2019
    Мислите ли, че Добри ще вземе повче от 500 гласа. Нека да броим. Общинската администрация ще гласува за него. Но едва ли цялата, все пак не всички са негови назначения и си дават сметка, че той няма да е следващия кмет. Значи да приемеме 150 гласа от общината. Стаматов повече от 50 от фирмата си няма как да му осигури. Форумците , които го подкрепят тук са двама-трима, макар да имат по няколко профила. Предполагам това са пресаташето на Добри, Гела и едва ли има други. Следователно при най-добро желание повече 300-350 човека няма откъде да се вземат. Сложете по някой от семейството- отдавна четиричленни фамилии са рядкост и стават около 500гласа. Знам, че кметът разчита на Г.Иванов да го подкрепи, но той няма никакъв интерес да си харчи парите в Хасково, като няма как да стане градоначалник с осъждането си. Няма да стигнат гласове даже Добри да стане съветник. Проблемът не е Беливанов. Човекът не може да е знаме на борбата срещу ТЕРБ, просто е толкова мързелив, безидеен и откровено изкуфял, че няма как да се представя за контра на Делян Добрев. Ами тази Ванева дето последно я уволни някой знае ли, че е била уволнена и от областната управа, когато Добри е бил там главен секретар . Тя е била назначение на Стефан Атанасов. Тогава още не е била квалифицирана политоложка , а готвачка по квалификация. За изнасяне на информация е била изхвърлена. Разбира се приютил я е Георги Иванов. И Добри след като е бил в течение на всичко това четири години я държи на работа, няколко дни преди да излезе в последната си отпуска като кмет. Този ли управлява града, дето не си знае хората от собствената администрация? За целия мандат от какво в този град се поинтересувал Беливанов? Бездомните кучета? Градоустройствения план? Чистотата на града? Колкото и да пишат двама -трима малоумни дитирамби тук, освен два светофара и три масички за шахмат по градинките, нищо друго не е направил. Лошото е , че идва друг като него, по схемата от преди 4 години. Послушко на Делян Добрев. Проблемът е в системата. Няма как някой да пробие в този град без съгражданите ни от кв. "Република" и без хората на ДПС на втори тур. Оставете го Добри той е пътник, лошото е, че и ние трябва да емигрираме от тази смрад, която ни трови в Хасково вече трийсетина години. Не ми е леко да ви го кажа, обаче сме обречени.
    • Ки
      Киро Слепото
      11 -1
      18:40, 13 сеп 2019
      Какъв Стаматов колега, каква фирма и какви 5 лева ?! Живо ли е това глупаво същество иван стаматов? Остана ли някой във фирмата му? Ако отговорът е да, със сигурност ще се броят на пръстите на едната ми ръка ;)
    • До
      До еснафа
      7 -8
      21:34, 13 сеп 2019
      Еснаф,за много неща си прав,но за повечето не си.Със сигурност Беливанов няма да получи 500 гласа,а десетки пъти повече,но това няма да му помогне да стане кмет.И това е жалко защото този умен,образован,ерудиран,отговорен и точен човек не може да го поставиш до едно ограничено,необразовано и просто същество много точно определено от народния фолклор като противоположност на Острото.И причината за това е,че ДПС на втори тур ще подкрепи съществото.И това ще стане благодарение на егото на Борисов на когото Беливанов смело отказа да напусне кметския пост.Само заради това този човек заслужава уважение и адмирации.За съжаление премиерът който преди години публично обяви как е бил поръчан от Доган сега приема прогнилото му правителство да се крепи благодарение на този наместник на турския султан. Сега той ще изпълни желанието на Борисов и ще направи Делановата кукла на конци кмет.Като прибавиш купените гласове на Република и компютърните машинации нещата са ясни.Скоро и над Хасково ще се развява червеното знаме с полумесец каквото виждаш в Кърджали макар,че до него от кумова срама са сложили европейското и българското.Анадънму? И това е самата истина ако наследниците на някогашните българи с тупащи сърца не проумеят това.
  • 17
    12
    123123123
    6 -6
    20:06, 13 сеп 2019
    Мн и им се иска да спечелят на кмета и гела,те ще чакат скоро яко разкрития за схемите че мисля че и на прокурор да дадени....
  • 18
    Dz
    Dzakardo
    9 -2
    21:02, 13 сеп 2019
    Бай Добри кандидат подкрепен от ДПС на 100%
  • 19
    Go
    Gost
    3 -3
    21:03, 13 сеп 2019
    Бай Добри печели, старият нов кмет. Шегувам се, споко. Няма връщане в България. Не искат.. Като знаят през какви мъки родителите им, а и с връзки да ровим не бива или не искаме. Турски език знаете ли, да ви пиша, защото с българският сме зле
  • 20
    Ек
    Експерт
    5 -4
    22:29, 13 сеп 2019
    Съриванов човекът на Георги Иванов ще бъде новия кмет.
  • 21
    Ст
    Стар Хасковлия
    7 -3
    23:20, 13 сеп 2019
    Вари го печи го - пак същия си е ОРАНЖЕВ ЗЕМЕДЕЛЕЦ. Гладен за власт като прасе за помия.
  • 22
    Хи
    Хиената
    2 -1
    21:14, 14 сеп 2019
    Кмете , кандидатирай се за безплатни памперси , другото бял кахър.
Последни новини