От х:

Днес в x:

Първи детайли за новия "Батман"

За момента това е един от най-строго засекретените проекти в Холивуд. Но вече изтече информация за сюжета на „Батман“, който очакваме едва през 2021 г. Все пак тя е неофициална, но така или иначе няма как да получим друга скоро.

И така, действието ще се развива във време, когато всички от най-големите врагове на Батман са вече достатъчно известни и предизвикват хаос по улиците на Готъм сити. Самият супергерой пък е известен като най-прочутия детектив и се е заел да разследва поредица убийства, за които всеки от враговете му е заподозрян.

Вече знаем, че новият филм на Мат Рийвс ще представи няколко от прочутите злодеи, създаващи проблеми на Батман. Сред най-често споменаваните имена са Пингвинът, Гатанката и Жената котка. Освен това самият Рийвс спомена, че неговият филм за Батман ще е по-скоро детективска история, отколкото филм за супергерой, така че всичко звучи съвсем достоверно.

Според други слухове Махершала Али е спряган за изпълнител на ролята на комисар Джим Гордън. Това определено звучи интересно и сме сигурни, че двукратният носител на „Оскар“ ще се представи отново на ниво. Само че Али вече бе избран да играе Блейд и малко трудно можем да си го представим в две различни, при това конкурентни поредици по комикси на Марвел и DC.

За момента единственият актьор, потвърден за участие в бъдещия хит, е Робърт Патинсън. Той ще играе Батман, а според някои информации със сигурност ще видим на екрана и Жената котка, за чиято роля Warner издирват чернокожа актриса.

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини