От х:

Днес в x:

Кои са най-наболелите проблеми на Хасково, които очаквате бъдещият кмет да реши приоритетно? (анкета)

В четири поредни анкети ви питаме каква е визията ви за бъдещия управник на града. През изминалата седмица можехте да отговорите какви качества трябва да притежава той. Сега ви питаме за очакванията ви към него по разрешаването на най-невралгичните теми в Хасково.

Във всяка от анкетите, освен подадените отговори, които са базирани на обобщения от работата ни през годините, включваме и мнения на граждани на Хасково, които сме получавали.

В коментарите също може да изкажете допълнително мнение по темата на анкетата.

Анкетата е инициатива на медията и не е поръчана или платена от външни организации.

Анкетата не претендира да е представителна.

Haskovo.NET

Кои са най-наболелите проблеми на Хасково, които очаквате бъдещият кмет да реши приоритетно?

ВиК

Градска среда

Как да задържи хората и бизнеса в Хасково?

Трафик и застрояване

Виждате ли кандидат, който може да реши някои от тези проблеми?

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

  • 1
    Да спре рекета над Бизнеса !
  • 2
    Ju
    Ju
    8 -11
    19:58, 5 сеп 2019
    За да има високо платени работни места е необходимо да има високо квалифицирани кадри, има ли такива в Хасково ?
    • Ск
      Скачени съдове
      17 -1
      08:38, 6 сеп 2019
      Ако някой си мисли, че тези кадри ще стоят и чакат на борсата, той да благоволи и да ги ощастливи с работа, силно се е объркал. Двете неща са свързани.
  • 3
    Ст
    Стъниславчу
    15 -4
    22:25, 5 сеп 2019
    Ако циганите ме изберат за кмет, за прая сичку кот ми кажат Дилиянчу и семку
  • 4
    Се
    селски
    20 0
    09:12, 6 сеп 2019
    Проблема на вик е, че много се краде, а в същото време рекетират гражданите да си сменят водомерите на всеки 5 години. Водата не става за пиене, а е на цената на светена вода от ерусалим.
  • 5
    Jo
    Joker
    14 0
    10:25, 6 сеп 2019
    Проблема е един за цяла България, а именно ниските доходи!Всичко останало е на заден план!
  • 6
    Gr
    grajdanka
    5 0
    11:02, 6 сеп 2019
    Дай боже вече новият кмет да реши проблема с канализацията в кв Хисаря.срамота е в днешно време да сме на септични ями.а плащаме такса за пречистване на канализация.която не съществува.всеки обещава .а реализация няма
  • 7
    Хм
    хм
    10 -1
    11:04, 6 сеп 2019
    Такъв елементарно малък проблем на фона на всичко останало по-горе бе създаването на приют за кучета, което не направи общината . Някакъв кастрационен център с неколцина бездушни хора, а всъщност прибирането и задържането на бездомните кучета е грижа не само за тях, а и за хората. Толкова по-малки градове от Хасково имат приюти, а тук някакъв измислен кастрационен. Ами да назначат хора с желание за подобна дейност, да посъкратят разни клатикурци без работа от администрации и нещата ще тръгнат. Ама и тук всичкото да е вожд, а индианци няма.
  • 8
    На
    на бръснаря брат му
    3 0
    12:40, 6 сеп 2019
    Трай коньо за зелена трява.
  • 9
    Ив
    Иванова
    13 -1
    13:55, 6 сеп 2019
    Най-големият проблем на Хасково е Мавъра и неговата клика.И ако е вярна мисълта,че само глупакът се спазва два пъти в един и същ камък гласувайте за кандидата на този лисунгер.
  • 10
    Гр
    Гражданин
    10 -1
    15:03, 6 сеп 2019
    Защо в анкетата не е посочен проблема с висящите въздушни кабели на интернет и ТВ доставчиците, които загрозяват фасадите на всички сгради в града.
    Бъдещият нов кмет трябва да задължи всички кабелни и интернет доставчици в най-кратък срок да премахнат въздушните кабели, което по закон е трябвало да направят отдавна.
  • 11
    Ако Хасковлии се радват на Дилиянчо и неговата фамилия......и искат да го извадят отново на бял свят....нека да гласуват за пешката му Станиславчо.....Горкия Станиславчо.....не знае , че и партийните му другари...и тези от бизнеса които го ласкаят....ще го изритат като бъхливо коте ,а Дилиянчо и татко му ще мънкат като насрани....А рекета над бизнеса и гражданите от ветеринарния доктор ГъС и от една силова институция покрай хасковската ряка-с тяхните камъни -по тяхната глава.....БСП пък , като неизлечими мазохисти си направиха поредното харакири....Какви приоритети...? Такива каквито текущо гражданите поставят.....Бъдещия кмет трябва да е независим......Това е силата....!
Последни новини