От х:

Днес в x:

"Лоши момчета завинаги", Уил Смит, Мартин Лорънс и първи трейлър на филма

В началото на годината за първи път видяхме Уил Смит и Мартин Лорънс в кадър от "Лоши момчета завинаги" (Bad Boys For Life).
Месеците минаваха и около третия филм за невероятните подвизи на полицаите Майк Лаури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс) нямаше никакви новини. Това обаче се промени вчера, 4 септември, когато Sony пусна първи трейлър.

Виждаме, че годините са минали, но Майк не се е променил особено много. Продължава да залага на лъскавите и скъпи коли, както и да държи на външния си вид - все пак има репутация на плейбой. Маркъс също не е мръднал, като изключим няколкото излишни килограма, които е качил, но семейният живот крие своите рискове.

Подходът им спрямо престъпниците също е като в добрите стари времена - Майк действа, без много да му мисли, което в повечето случаи означава, че оставя след себе си сериозни щети. Маркъс пък, като по-разумен, се опитва да внася равновесие, но не му се получава - както винаги.

От трейлъра разбираме, че Маркъс Бърнет вече мисли за пенсиониране, защото интензивният живот на ченге започва да му тежи. Пенсията обаче ще трябва да почака, защото престъпник от миналото е вдигнал мерника на лошите момчета. Това ги принуждава да тръгнат на една последна мисия.

Трейлърът не ни разкрива нищо около злодея във филма, но сме сигурни, че във втория и това ще се случи. Виждаме обаче, че полицията има три свежи попълнения, изиграни от Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг и Чарлс Мелтън.

Премиерата на "Лоши момчета завинаги" е на 17 януари.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини