От х:

Днес в x:

ФК „Хасково” разби „Димитровград” с 4:1, Шекеров с червен картон

    Футболистите на „Хасково 1957” разбиха „Димитровград 1947” в дербито от Югоизточната Трета лига. Момчетата на старши треньора Емил Ангелов се наложиха с резултат 4:1 на стадиона на „Ямача” днес.

    Домакините показаха превъзходство още в първото полувреме, в което реализираха 3 гола. Минути след подновяване на играта падна и четвъртият гол. С по две точни попадения се разписаха Марио Йовов и Юрий Шекеров, който пък беше отстранен от игра в средата на второто полувреме след като получи два жълти картона. Той ще бъде лишен от право на игра в следващия мач за хасковлии.

    Минути преди края на мача димитровградчани успяха да отбележат гол. Точен за тима бе Андрей Атанасов, който през миналия сезон игра за Хасково.

    В крайна сметка футболистите на  „Хасково 1957” демонстрираха стабилна игра и показаха, че са по-добрият отбор, коментираха от ръководството на тима.

    В следващия кръг от първенството червено-белите ще гостуват в Несебър. Двубоят ще се играе на 31 август от 18 часа.

    В двугия мач от футболното първенство днес ФК „Свиленград 1921” загуби от „Созопол” с 0:2.

    Haskovo.net
     

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ур
      урума
      7 -1
      10:08, 26 авг 2019
      Само канев оле
    • 2
      Dd
      Ddd
      3 -2
      15:11, 26 авг 2019
      По утрепан отбор от ФК Каунь едва ли има някъде по света.Трима олигофрена цял мач псуваха и ругаха по мегафона, при все че имаше доста деца на стадиона.После как да идеш с децата си на стадиона.Вместо да е един празник в тоя откъсан град дето няма никакви събития, и малкото останали хора ще прогонят.
    Последни новини