От х:

Днес в x:

Иззеха "чая" на младежи, безакцизни цигари и тютюн от шофьори

7,1 грама синтетичен наркотик „чай“ са иззели от младежи полицаите в Любимец. При извършена проверка и обиск на 18-годишен от село Брягово и 24-годишен от Любимец, служителите на реда установили, че двамата държат в себе си посочения наркотик. По случая са образувани 2 бързи производства. Задържани до 24 часа.

27-годишен мъж от с. Минерални бани е задържан в гр. Свиленград за управление на автомобил под влиянието на упойващи вещества. Служители на РУ Свиленград са спрели за проверка лек автомобил Сеат Ибиза, управляван от посоченото лице. С техническо средство е установено, че лицето управлява МПС под влиянието на упойващо вещество „кокаин“. По случая е образувано бързо производство. Задържан до 24 часа. 

На АМ "Марица", км. 67+500 в посока гр. Димитровград, автопатрул при РУ Харманли, съвместно със служители на криминална и териториална полиция при РУ Харманли са спрели за проверка автобус "МАН", с водач  45-годишен сръбски гражданин. При проверката, в присъствието на водача, в личният му багаж служителите са открили 400 къса цигари и 1450 грама ситно нарязан тютюн без акцизен бандерол. Съставен е акт за установяване на административно нарушение. Предадени с протокол за доброволно предаване.

380 къса безакцизни цигари са иззели служители на РУ Хасково. При проверка на автомобил Фолксваген Шаран, управляван от 57 годишен мъж от града, са открити във водача 180 къса цигари. При последвала проверка на пътниците в МПС, жени на 53 години и на 59 години от гр. Хасково, е открито останалото количество безакцизна стока. Лицата са заявили, че цигарите са лична употреба и са ги предали с протокол за доброволно предаване.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ха
    Хах
    0 -1
    15:38, 7 авг 2019
    От кога кокаина упоява 😂
  • 2
    Бо
    бойко
    1 0
    07:22, 8 авг 2019
    Пак са ударили десятка! Маса късове, и много престъпник е заловила родната милиция!
Последни новини