От х:

Днес в x:

Ограничения на "Траянови врата" на АМ "Тракия", по магистралите "Струма" и "Европа"

Днес по магистрала "Тракия" от 9:30 до 15:30 часа в тръбата в посока София на тунел "Траянови врата" ще бъде затворена активната лента за движение.

Причината е планирано замерване на пътната настилка. Участъкът ще бъде сигнализиран с пътни знаци. От Пътната агенция призовават шофьорите да бъдат внимателни, когато пътуват в посока София.

На магистрала "Европа" пък при отбивката за Нови Искър и Своге в посока "Кулата", от 23:00 часа до полунощ ще бъде спряно движението в двете посоки.

На мястото ще се монтира рамка за отчитане на пътни такси, която ще е част от ТОЛ системата. Движението ще се пренасочва по стария околовръстен път.

Необходимо е в участъка шофьорите да карат със съобразена скорост и да спазват пътната сигнализация.

На 7 и 8 август от 8 ч. до 18 ч., и на 9 август /петък/ от 8 ч. до 14 ч. на пътната връзка на п. в. „Кочериново“ в посока София - Благоевград при 84-ти км на АМ „Струма“ ще се извършват краткотрайни ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Движението ще се пропуска чрез временно затваряне за кратки интервали от време на пътната връзка или дясната лента при излизане от АМ „Струма“ на път I-1 /E79/. Трафикът ще се регулира от сигналисти, пътни знаци и конуси. Скоростта ще бъде ограничена до 30 км/час. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.

Краткотрайните ремонтни дейности ще се извършват от изпълнителя на обекта и са за негова сметка.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини