От х:

Днес в x:

АПИ: Откраднатата ограда на магистрала "Марица" е възстановена незабавно

Откраднатата около 80 м предпазна оградна мрежа от АМ „Марица“ при отбивката за с. Крум е възстановена, съобщи АПИ. За кражбата стана ясно вчера. Освен мрежата, задигнати бяха бетонови колове.

Веднага са предприети мерки за възстановяването й, тъй като с премахването на обезопасителни системи се улеснява достъпът на животни до трасето на автомагистралата и се застрашава безопасността на движение. Премахнатата мрежа между 27-ми и 28-ми километър е за около 2 700 лв.

От началото на годината това е поредната кражба на обезопасителни системи. В средата на януари в участъка Димитровград - Харманли бяха откраднати 36 м предпазни парапети и 16 м мантинели от три надлеза над АМ „Марица“- от надлез при пресичането с общинския път Узунджово - Воден - Димитровград и от два надлеза над селскостопански пътища.

Откраднатите и възставени обезапасителни системи - оградна мрежа, мантинели и парапети, на АМ „Марица“ на територията на област Хасково през 2019 г. са за около 20 000 лв.

Агенция „Пътна инфраструктура“ напомня, че премахването на предпазните огради от недобросъвестни граждани застрашава безопасността на движението на всички шофьори и граждани, пътуващи по републиканските пътища.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (2)

  • 1
    87
    879098
    5 0
    10:52, 7 авг 2019
    Аз бих Казал обратното
    "Мрежите пазят живата природа от Метро-сексуалните хайвани и техните уфце чалгаджийки "
  • 2
    Кр
    красю от сот.
    1 0
    22:02, 7 авг 2019
    Първо там няма отбивка а надлез,и второ там не са 28-ми и 29-ти километър,километрите пътища-ад тихомълком ги промениха незнайно защо,въпреки това аз знам причината,както и премахнаха надписите си от всички надлези.МОЙТА ФИРМА ГИ ОХРАНЯВАШЕ И ОЩЕ ИМАМ ДА ВЗЕМАМ.добре че е ЖЕ-ПЕ-ТО.
Последни новини