От х:

Днес в x:

Арестуваха над 3 тона перилни препарати в Харманли, тийнейджър скача на полицай при проверка за дрога

1507 килограма и 1995 литра перилни, почистващи и козметични препарати са открити от служители на РУ Харманли. При извършена проверка в два гаража на ул. "6 Септември" в Харманли служителите са открили препаратите, съхранявани от 36 годишна жена от с. Шишманово. Същата е заявила, че не притежава документи за произход на стоката. Работата по случая продължава. 

За изминалото денонощие двама са арестувани за наркотици в Димитровград и един в Харманли.

Димитровградските полицаи са задържали двама за притежание на наркотични вещества и оказване на съпротива при извършване на проверка. На входа на паркинга на комплекс "Афродита", служители на РУ Димитровград са извършили проверка на двама 18-годишни и един 16-годишен младежи. В част от облеклото на единия са установени 1 бр. полиетиленово пликче с клипса, съдържащо суха листна маса, както и 1 бр. ръчно свита цигара, които са реагирали на канабис при направения полеви наркотест, с приблизително тегло съответно - 2,77 грама и 0,84 грама. По време на проверката, единият от младежите е оказал съпротива, като е причинил телесна повреда на един от служителите на РУ Димитровград. При последвало претърсване в дома му, е открита суха зелена листна маса, с тегло 0,39 грама, реагираща на канабис. Той и другият пълнолетен са задържани. Работата по случая продължава. 

5 грама метамфетамин са иззети от служители на РУ Харманли при извършена проверка на лек автомобил Опел Астра, управляван от 45 годишен мъж от гр. Харманли. Проверката е извършена на ул. „Н. Рилски“ в града, по време на която, наркотикът е открит до капачката на резервоара на автомобила. По случая е образувано досъдебно производство. Лицето е задържано до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ге
    Генчо
    10 -9
    14:41, 2 авг 2019
    Ами хората предпочитат турските перилни, а не бугарските! Потребителят сам решава, а не да го насилвате да купува тукашни...
  • 2
    Ал
    АЛПИНИСТ
    30 -3
    14:58, 2 авг 2019
    Не може да се арестува препарат за пране, може да се "арестува" автора на тази информация и да се прати на опреснителен курс по литература.
  • 3
    Da
    Dada
    6 -1
    01:36, 3 авг 2019
    Стоката се изземва моля оправете си статията
  • 4
    Пл
    Плешив пенсионер
    4 0
    10:59, 3 авг 2019
    И с 3 тона не могат да си операт резилите. Нельова работа ще да е пак тва арестуване.
  • 5
    87
    8709898
    4 -2
    18:21, 3 авг 2019
    Как да си решим въпросите със Заптиета , Бирници, Мутри и Бейове ?
    .....
    Те ви тормозят Вас , А Вие тормозите техните Семейства , техните Родители , техните Деца :)))
    .....
  • 6
    Мо
    Момчил-юнак
    1 0
    14:21, 4 авг 2019
    Полицаите,стига сте се излагали с тези грамчета наркотици!!!!Хванете някоя голяма риба,която снабдява с наркотици дилърите,а те младежите и учениците!!!!Общество от наркомани,много лесно се командва,за това на некадърните политици не им дреме.....те играят с разпространителите на дрога и техните босове,и полицейските шефове в всеки град, опъват чадъри на определени наркодилъри в всеки град в България!!!Трепането ви е малко,национални предатели!!!
  • 7
    Аз
    Аз
    0 0
    12:51, 6 авг 2019
    Арестуваха препарати? Сериозно?

Случаен виц

Последни новини