От х:

Днес в x:

Задържаха хасковлия за убийството на бизнесмен в Гърция

Изображение 1 от 2

    33-годишен хасковлия е задържан за убийство в Гърция. Това съобщиха днес на нарочен брифинг шефът на Областната дирекция на МВР ст. комисар Ангел Цанков и зам. – окръжният прокурор на Хасково Делчо Лавчев. Те поясниха, че арестът е извършен на 26 юли 2019 година при специализирана операция.

    Обясниха, че престъплението е извършено на 31 октомври 2018 година. Тогава беше разстрелян в колата си 46-годишният гръцко-австралийски бизнесмен Янис Макрис в Атина, собственик на фирма за охрана. По-късно, в началото на април 2019 година беше задържан 31-годишният хасковлия Серафим Райчев, а брат му Милен Райчев бе обявен за общодържавно издирване като съучастник в извършването на престъплението. От прокуратурата са внесли в съда искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Милен. Окръжният съд в Хасково ще заседава по делото по-късно през деня.

    Ако съдът уважи искането за налагане на най-тежката мярка „задържане под стража“, в 7-дневен срок следва същинското делото за разглеждане на делото за екстрадиция, обясни прокурор Лавчев.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      До
      Доживотен затвор
      14 0
      16:02, 29 юли 2019
      Тия двама братя доживот в затвора, а родителите им за бесилото. Кой нормален родител няма да пита за произхода на парите, с които разполагат децата им. Не работят, цял ден киснат по заведеният, карат доста скъпи коли....Като знам майка им ква дърта к... а е.
      Бива и нея да вкарат в Сливен
    • 2
      По
      Познат
      11 -1
      16:10, 29 юли 2019
      Ехеее някои к... ив града сега как ще си развяват байряка от заведение на заведение,няма вече да има пари, Едната сигурно умира от страх.
      Е така ще е, като се забърквате с такива боклуци го газите цял живот, дано по натам да не ви тормозят от затвора да им пращате парички....
    Последни новини