От х:

Днес в x:

Гонят с ритници израелски туристки с резервация от хотел на морето (видео)

Нов скандал с чуждестранни туристи на българското Черноморие, след като посетители от Израел бяха изгонени от хотел с ритници. Кадри от инцидента бяха излъчени от израелската телевизия Channel 2. Видеото беше разпространено от FB-групата "Спаси Варна" с коментар "Кунг Фу Ритници и "Изчезвай от хотела, джипси". Обслужване по местен обичай"

Случката се е разиграла преди около седмица. Когато туристките - две млади жени, пристигнали в хотела, се оказало, че апартаментът, който  резервирали, е зает. Стигнало се е до скандал с насилие.

Израелската телевизия не съобщава името на хотела. Управителят му твърди, че също е жертва на насилие от страна на гостенките на хотела.

Във видеото се вижда мъж, който аргесивно се побутва момиче към изхода, при което тя го отблъсква. После здравенякът тръгва до рита друга жена, която снима с телефона си, но се подхлъзва и пада по гръб.

Туроператорът настанил израелските туристки в друг хотел, където те прекарали планираната си почивка.

Управителят на хотела, който се оказва, че е в Слънчев бряг, е в ареста за агресията към израелските туристки, предаде bTV.  Почетният консул на Израел съобщава, че те са подали жалба, веднага щом са си тръгнали от България.

След като клипът беше публикуван и станал водеща новина в Израел, управителят на хотела Иван Тодоров е бил отведен от полицията. 

Коментари в сайта

Последни новини