От х:

Днес в x:

Видински автовоз отпраши в насрещното край реката в Хасково

Изображение 1 от 2

    Видински Мерцедес с платформа, превозващ лек автомобил, отпраши в насрещното край реката в Хасково.

    Автовозът се движеше по Кърджалийска в посока центъра на Хасково. Стигайки до кръстовището с булевард "България", водачът зави непосредствено край комплекс "21 век", вместо да мине по моста до РЗИ и тогава да завие наляво. Ситуацията създаде хаос в движението и изнерви шофьорите. Изчакващите водачи дадоха възможност на шофьора на товарния Мерцедес да даде назад, за да освободи движението.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Но
      нормално
      38 -4
      18:14, 10 юли 2019
      Туй нашето движение го няма никъде. На това кръстовище отдавна трябва да има кръгово, както и на пазара. Поне насочващи линии да има за 'гостите'. Ние сме си свикнали и както шофьори, така и пешеходци сме по-разумни и толерантни отколкото останалата България, ама ..... другите не са ни свикнали (изключение може би СТ - че се пазят и ония с кривото х - К, че там ни спират нон стоп безпричинно. Пък се готвим да сме първи заблуждавайки, че синята ни зона я няма, като я мажем с бяло.

      Не знам дали във Видин пешеходците са като в половин България - да се хвърлят под колите с цената на живота си. При нас не е така - всички сме и водачи и пешеходци - разумни и нормални. Да му простим на видинчанина, че е поел по-най-логичния път и не ни познава града :) Все пак сме града на толерантността - номер 1!
      • Jo
        John
        15 -16
        19:51, 10 юли 2019
        няма ли кой да ви лекува от циклофренията с тези кръгови дето кънтят из каунските ви глави?!
      • Ху
        Хулиган
        15 -8
        21:28, 10 юли 2019
        Идеята за идиотските кръгови ги даде Бойко Борисов докато бе глав сек наМВР! Ходил някъде на запад и видял геврек на пътя, та и тук да има такова и ГЕРБ като геврек! Трябва не трябва да има! Във връзка с катастрофите на кръговото на кърджалийска - трябва да се махнат кръговите до ДАП и на излизане от Хасково за Кърджали както и локалните платна! Ще стане хубав входно изходен булевард! Нека си има знаци за ограничение на скорост и КАТ да си дебнат там!
      • Ех
        ЕХОО
        5 -1
        09:25, 11 юли 2019
        Ако беше ходил във Видин, нямаше да си толкова малоумен! там всяка втора е еднопосочна и се забива в парка
    • 2
      No
      Nostradamus
      24 -7
      19:48, 10 юли 2019
      Оляхте се с тия кръгови. Крива ракета космоса и пречи. Всичко си е точно. Знаци кат слънце. Може би само в Турция са по-големи от нашите. Обаче няма кой да гледа. Никой не разбра, че по-хубаво от, както е било, няма да стане. Ако е можело, да са го направили. Другата тъпотия са легналите "полицаи". Където се чукнат двама и се появява един такъв. Да не сме на мотокрос? За това, че полицията е безсилна срещу идиотите, ние обикновените шофьори нямаме никаква вина!
      • Ян
        Янков
        7 0
        11:11, 11 юли 2019
        Браво!
        Изключително точен коментар!!!
    • 3
      Ли
      Лиско
      3 -2
      14:00, 11 юли 2019
      Извинявайте, но в Испания всичко се регулира с кръгови. Тук - там в големите градове има светофар.
    Последни новини