От х:

Днес в x:

ТОП5 къмпинги на нашето Черноморие

И макар за всички тях да важат предимствата като това, че сте най-близо от възможното до природата и гарантирано ще се запознаете със страхотни хора, има няколко концептуални различия помежду им, които могат да повлияят избора на един къмпингар.

Представяме ви топ 5 на къмпингите в България, все в някой от тях ще е най-подходящо според нуждите ви.

Иракли

Сто двайс' три Иракли! Хич не е случайно, че хората песни пеят за къмпинг „Иракли“ – именно там се намира един от най, ама наистина най-красивите плажове по южното ни Черноморие. Ивицата е дълга приблизително 3 километра и се разделя от р. Вая. Сами можете да си представите колко живописна и красива гледка е това. Девственият бял пясък предоставя възможността за истинска почивка, а самият къмпинг разполага с общо близо 60 места за каравани и палатки.

Арапя

Борови, широколистни гори и един залив, на който е разположен къмпинг Арапя. Какво повече му трябва на човек? Заливът се характеризира с чистата и плитка вода, което го прави безопасен за къпане и, както е ясно, е предпочитано място от цели семейства с малки деца.

Арапя съчетава в себе си море, широка плажна ивица и красивата девствена природа на Странджа планина.

Kite Градина

Градина, любима Градина! Любимото място на поколения къмпингари, които искат морето да бъде основно, ама наистина основно забавление. Там се случват денонощно партита, редовно гостуващи изпълнители и със сигурност няма да откриете тишина. В случай, че искате няколко дни на безкрайно парти – Кайт Градина е вашето място.

Къмпинг Градина

Едно нещо е много, много важно да отбележим тук – ако Кайт Градина е парти дестинацията, то къмпинг Градина е мястото, на което отивате, ако наистина искате почивка, която ще помните цял живот. Един от най-старите и известни къмпинги по родното Черноморие е мястото, на което четири поколения изкарват цяло лято. Разположението, до историческия град Созопол и Несебър, ви помага да вземете най-доброто – почивката на къмпинга и възможността за няколко минути да сте в най-актуалните курорти. В къмпинга се предлагат места за настаняване както в собствени каравани и палатки, така и в изцяло нови луксозни бунгала с всички възможни удобства. Защото да си на къмпинг не е въпрос на компромис, а комбинация между удобства и истински релакс за тялото и ума.

Смокиня

Гора, която се превръща в плаж и широка морска ивица. Това е най-бързата асоциация, когато кажем „Смокиня“. В миналото бе известен с нудисткия си плаж, а с днешна дата е основна дестинация на млади хора и млади семейства. Тук ще откриете едно от най-ценните неща на истинския къмпинг – миниобществото, което от всичко най-обича дългите топли вечери, съчетани с много смях.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини