От х:

Днес в x:

Джипът, който затъна на плажа "Перла", карал през пясъка с мръсна газ

Джипът, който затъна на плажа "Перла", карал през пясъка с мръсна газ. Това обяви пред NOVA Лъчезар Захариев, концесионер на плажа "Перла".

"Доколкото знам шофьорът е задържан и е дал показание, след като е изтеглен. Той е казал, че само така можел да си вкара джета в морето, което е пълно безумие. Сега органите на реда да си вършат работа", добави Захариев.

Конценсионерът ще бъде глобен за инцидента с около 6 хил. лева, както е записано в договора. Това пък обясниха от Министерството на туризма, които са се самосезирали, след като инцидентът стана обществено достояние.

"За нас глобата винаги е голяма, защото ние няма как да се противопоставим на едно такова действия. Поставили сме табели, че не може с кола да се минава по плажната ивица. Наш служител е предупредил въпросния шофьор, че не може да стигне до плажа с колата, но водачът не се е съобразил. Карал е с мръсна газ по пясъка. Ние нямаме право да оградим плажа, нямаме никакви други форми на въздействие срещу некоректни хора. Добре е да се помисли в тази посока", добави Захариев.

Джипът, който затъна в морето на плаж "Перла" край Приморско, е бил изтеглен с багер. Кадрите, на които се вижда как джипът боксува в мокрия пясък, предизвикаха вълна от коментари в социалните мрежи.

Предстои и цялостна проверка на плажа.

Източник: http://nova.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    Нар
    1 -1
    09:05, 8 юли 2019
    Да го бяха оставили там цяло лято на отворкото фжипа да еб.а селянина му
Последни новини