От х:

Днес в x:

6 месеца зад решетките за купувача на гласове за евровота в Хасково

Изображение 1 от 4

    6 месеца затвор при първоначален общ режим на излежаване на присъдата получи хасковлията, който в деня на евровота беше уличен в купуване на гласове.

    37 -годишният Марин Ангелов сключи споразумения с прокуратурата и призна вината си. Присъдата му не подлежи на обжалване.

    Той има и предишни 5 присъди в досието си. Бил е осъждан за наркотици, измама, за грабеж, блудство и за опит за изнасилване. Преди пет години е излязъл от затвора. 

    Съдия Даниела Николова му наложи и 9 000 лева кумулативно наказание.

    Ангелов беше арестуван вечерта на 26-ти май. Срещу него беше повдигнато обвинение, че е предложил на своя съседка 15 лв., за да пусне тя бюлетина на ДПС в секция в кв. „Бадема“, където и двамата живея. За да удостовери, че е изпълнила заръката срещу предложените пари, тя трябвало да заснеме бюлетината. Има свидетели, че Ангелов й е дал мобилния си телефон. Преди да отидат до урните двамата пили през целия ден, свидетелстват  техни съседи.

    Марин Ангелов е безработен, поддържа го майка му , която от години живее в Турция, разказаха хора от квартала. Те го описаха, като добър и кротък човек, макар в младостта си да е правил грешки. Сега помагал на всички в „Бадема“. 

    На въпрос на Haskovo.net дали ще каже нещо в своя защита той отговори „Нищо. Просто нищо. Нормално. Всеки прави грешки“.

    Стана ясно обаче, че той е решил да признае вина и да сключи споразумение, за да избегне възможна присъда от една до 6 години затвор,  тъй като в ареста било адска жега. Затова предпочел да лежи в килия следващите 4 месеца- колкото му остават до изтичане на  присъдата, след като се приспадне и времето, в което той е арестуван, тъй като там  условията били по-поносими.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (16)

    • 1
      Ре
      Република
      19 -3
      12:00, 5 юли 2019
      Мръсен мангасар
    • 2
      65
      658789709
      9 -4
      14:09, 5 юли 2019
      Тоя Терорист дето сочи с двете пръстчета в небето да се скатава ,
      че има да разтваря дупката с тия две пръстчета ако ми падне :)))
    • 3
      Да
      Дани
      10 -1
      16:20, 5 юли 2019
      По-интересно е кой е дал парите!?
    • 4
      Ив
      Иво
      11 -1
      17:58, 5 юли 2019
      Дани, въпросът ти трябва да е отправен към " господата - бейове " от ДПС и почетният им председател - Хвърчащият с чинията !
    • 5
      Хи
      Хиената
      12 -3
      18:21, 5 юли 2019
      Ами бойко Боклука кой ще го прибере зад решетките , кедето му е мястото ?
      • Се
        Сельо
        6 -2
        18:24, 5 юли 2019
        Сигурно Полихронов -двете любовници ще го разобличи в измяна и измама и ще го вкара. Те са много честни от ГЕРБ!
    • 6
      Ни
      Николай авто борса Никием
      8 -8
      20:30, 5 юли 2019
      Жив и натурален българин си е за жалост ние българите като видим пари сме готови и да ни минат и отзад да се хванем за големите палци на краката и стискай зъби. Такова лъжливи и крадливо племе освен нас българите няма такъв друг народникаде.За пари може и жената да опъне няма нищо като плаща пари
      • Сл
        случаен
        8 0
        08:40, 6 юли 2019
        дахлия е нему гледай именатаче ,са български пълен боклук
      • Ja
        Jack Bauer
        3 -2
        10:07, 6 юли 2019
        николайчо, гледам, че добре си се описал. Но не казвай "НИЕ"!!! Не всички са като теб.
      • Де
        Дес ауто
        3 0
        21:23, 6 юли 2019
        Къде е Емил от Льоняберя
    • 7
      Ние като сме пумаци да мрем ли?? Всички автомобили са ми като Нови , след боя и с нови претапицирани тавани!!! Избирам най доброто от Софииските, Пловдивските, и Дупнишките автовози!!!!!!!!!
    • 8
      Ха
      Хасковска жителка
      6 0
      10:55, 6 юли 2019
      Този е кокошкар и хладното добре ще му се отрази! Но кога ще има съд за всички автоджамбази и търговци на коли, които са замъкнали да ни продават бракувани коли с върнати километражи? За такива мошеници не съд а крумови закони -да се вържат зад собствения им автомобил и да бъдат влачени най-малко 2 часа в двора на собствената им автоборса!!!
    • 9
      Г-
      Г--н Михайлов
      1 -2
      17:47, 6 юли 2019
      Ама и Вие Г-жа, ами не купувайте дрънгели! Някой хвана ли Ви на сила за ръката да си купите автомобил или да Ви е взел парата ? Решение на проблема има- идете и си го донесете от Европа сама или си купете нов на изплащане!
    • 10
      Ха
      Хасковска жителка
      2 -1
      01:47, 7 юли 2019
      Г--н Михайлов два автомобила вече съм сменила и сама си ги купувам и докарвам, защото много добре владея немския за разлика от вас. В 90% от 3 до 5 годишните автомобили са с километраж над 300 хил. А какво да кажем за тия 12 годишни дето ги купувате за 100 или 200 евра и докарвате на платформи, защото не могат да минат немския преглед- TUV и още да икономисате от магистралните такси ! Та мои познати и близки изреваха от некоректни нашенски фокустчии-автоджамбази. Почти всеки внесен автомобил може да бъде проверен за километри и сервизна история. Но никой не го прави или като му умре новата стара придобивка разбира ме колата не е на 130 хил а на 700 хил.!!!
      Така както вече никой не купува перални, хладилници и фризери втора употреба а предпочитат нови с гаранция и енергоикономични и в скоро време и с колите втора употреба ще започни да се случва същото.
      • За
        Зафир
        1 -1
        09:22, 7 юли 2019
        Арабски Турски Руски трябва за уботребяваните автомобили в Германия!!! Нещо не сте наясно!!!!
    • 11
      Съ
      Сър Пичук
      3 0
      17:08, 7 юли 2019
      До тук добре, но какво се случва с тези които плащат на цели махали да гласуват.За тях нищо не чуваме и няма да чуем.

    Още новини

    Последни новини