От х:

Днес в x:

Брус Дикинсън идва в България със специално авторско шоу

Брус Дикинсън е един от музикантите с изключително интересен и впечатляващ житейски път. Освен вълнуващите десетилетията с метъл титаните Iron Maiden, животът на Брус извън прожекторите е наистина необикновен. Той е самолетен пилот и капитан, авиационен предприемач, пивовар, телевизионен актьор, сценарист, автор на бестселъри, изнасял е мотивиращи речи, има два издадени романа и е международен фехтовач.

През 2017 Дикинсън започва да промотира автобиографията си "За какво служи този бутон" като прави няколко литературни четения и срещи с фенове и медии в различни театри във Великобритания. Оттогава, "За какво служи този бутон - Вечер - разговор с Брус Дикинсън" се превръща в едно собствено шоу, което наподобява стандъп комедия. То е с продължителност 2 часа.

Шоуто е разделено на две части, като в началото Брус разказва по много забавен и хумористичен начин за вълнуващия си живот. Представяйки завладяващи истории със своя уникален стил, придружени от лични снимки, Брус разказва и анекдоти не само от книгата си, но и други по-малко известни и непубликувани истории.

Втората част е посветена изцяло на въпроси към Брус - той отговаря на всички чудати и директни въпроси по един невероятно импровизиран и остроумен начин. Всичко това, прави шоуто увлекателно и незабравимо.

Не пропускайте уникалната възможност да се докоснете до фантастичния разказвач и ненадминат шоумен Брус Дикинсън в една незабравина вечер на 23 декември в зала 1 на НДК.

Билетите са на цена между 45 и 120 лв. и могат да бъдат закупени  тук.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини