От х:

Днес в x:

Отварят околовръстното на Хасково след седмица

Движението по околовръстното на Хасково ще бъде пуснато следващата седмица. Поне такива са намеренията на Областното пътно управление. След множество запитвания към редакцията ни за повече информация за ситуацията, коментар направи шефът на ОПУ инж. Радостин Ламбрев.

Околовръстният път на Хасково беше ремонтиран основно, с изключение на един участък, по който в момента се довършват. Заради ремонта има частично затваряне на трасето и реорганизация на движението, съгласувано с КАТ, припомни инж. Ламбрев.

„Работи се усилено, в момента се полага асфалтов слой. Прогнозата е за дъждове през следващите дни, но правим всичко възможно да пуснем движението от Кърджалийска към Техномаркет по околовръстното следващата седмица. Доста се проточи този ремонт, а сега движението е и много интензивно, заради пътуващите към Гърция румънци. Затова молим гражданите за още малко търпение“, коментира той.

Плановете са от понеделник да започне маркировката на трасето.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Въ
    Възмутена гражданка
    28 -2
    10:56, 4 юли 2019
    Защо този ремонт не беше направен заедно с другия и пътя беше затворен.Сега уж малък ремонт за една седмица отиде един месец колкото да се види пътното колко работи.
  • 2
    Ли
    Лиско
    11 -1
    11:12, 4 юли 2019
    Какво стана с моста към Узунджово ? Доколкото знам това съоръжение е много опасно.
  • 3
    Ъм
    Ъм, да де!
    1 -1
    14:14, 4 юли 2019
    Те за това спряха движението от Технополис към Узунджово!
  • 4
    Мн
    Мнение
    1 0
    09:29, 5 юли 2019
    А ще ремонтира ли общината бул.Илинден който е алтернатива на околовръстното? За две години камионите разбиха булеварда.Няма и нормални тротоари в единия край на улицата покрай зелените площи.Също така да се помисли и за светофар там където се прави ляв завой от околовръстното към кърджалийска до Комодо.Винажи има струпване на коли и камиони е преминаването е рисково.Колити с предимство които се движат по Кърджалийска рядко намалят в този участък

Случаен виц

Последни новини