От х:

Днес в x:

29 °C

Търсят 80 земеделски работници и управители на комплекси в Хасково

Свободни места за десетки земеделски работници обявиха от Бюрото по труда в Хасково. Търсят се 80 души за отглеждане на зеленчуци.

Обявени са още редица сезонни работници за лятото на 2019 година. Търсят се 45 камериерки, 16 сервитьори за блок-маса, 20 чистачи, 20 души за обмяна на валута, рецепционист, спасител на басейн.

Сред свободните позиции на постоянен договор са за шофьори, продавачи, готвачи, заварчици, електромонтьори. Места за висшисти има за управители на комплекси, медицинска сестра (клиничен лаборант).

Haskovo.net
 

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

 • 1
  Па
  Палячовци
  46 -6
  10:34, 16 юни 2019
  Кой ще ви работи за жълти стотинки палячовци гербаджийте да ви работят дето ви обясняват колко добре живеем
 • 2
  08
  08769087
  41 -1
  10:44, 16 юни 2019
  Демек търсят се роби - мексиканци - гяури ,
  които ще се трепят за да може някой глезльо от Езиковата или ПМГ-то да паркира БМВ върху тревата :))
 • 3
  Ня
  Няма време
  27 -5
  11:31, 16 юни 2019
  Ако са навити,ще отида да им пазя посевите за да ги лъжа, че ще са опазени, а те ще ме лъжат, че ми плащат и така и аз те ще сме доволни.Опщо взето е такава картинката в БЪЛГАРИЯ работник, работодател.
 • 4
  За
  Запознат
  16 -14
  17:26, 16 юни 2019
  Без всякакви задни мисли ще го кажа простичко- бедна държава, беден народ, няма пари да купува , ниски надници за работниците.Всеки се прави на тарикат. Не искал да работи за жълти стотинки, а на задника му кръпка до кръпка и чака на мама и тати. Пробвал съм всякакви надници.И за 50 лв на ден и за 30 все тая. Мързи ги. И 100 да дадеш , за 100 ще мързелува. Няма трудови навици, няма умения, занаят и т.н. Само претенции
  • 86
   86097-0
   1 -3
   03:32, 17 юни 2019
   Ква е разликата между проститутката и ку...вата ?
   ....
   Проститутката не се продава за жълти стотинки , а бачка за долари или евра
   .....
   Ку...вите като теб се чукат за жълти стотинки за кеф :))
 • 5
  Го
  Голям Балама
  21 0
  18:49, 16 юни 2019
  До Запознат. Назначете домочадието си да ви работи. Сигурно са придобили трудови навици при такъв експерт като вас. Що да плащате на тарикатите?

  Докато РОБОтодателите търсят общи работник или земеделски работници с компютърна грамотност и с шофьорска книжка, по възможност с категория "C", за да ги ползват едновремено за хамали, лични и служебни шофьори, за офис асистенти и за всичко за което се сетят, срещу заплата от 600-700 лв, освен олигофрени и дебили никой друг няма да се отзове на техните обяви. И преди съм казвал и сега ще напиша, съвсем не е далече времето, когато РОБОтодателите ще се молят на някой ром дето може да се подпише и да брои до десет да се наеме да им работи...
  • За
   Запознат
   7 -3
   08:37, 17 юни 2019
   Като работят ромите ти какво ще правиш? Не я разбирам тази логика. Няма никаква квалификация. Трудовата книжка изписана като роман и втора започнал , а има претенции . Не е ли по-добре да вземе тези 600-700 лв , да си повиши квалификацията , да научи нещо , да смени с по- добра работа , а ако му стиска да стане бизнесмен и той да не дава пари , а да ги харчи за себе си.
   Мноого е лесно отстрани.И на маса. И по форумите. Опре ли до работа обаче - въртят задника и беж при мама и тати.Иначе за децата си съм помислил , не се притеснявай.Едното е лекар , другото завършва компютърни науки в Германия , с три езика- не бери грижа.
  • Го
   Голям Балама
   6 0
   14:56, 17 юни 2019
   До Запознат. Вие май имате и проблем с извличането на информация от текст. Не виждате ли че две, да не кажа три поколения се евакуираха от България, а Хасково е сред най - засегнатите?Не виждате ли, че хора от 20, 25 годишна възраст до към 50 - 55 годишна възраст просто отсъстват от Хасково, няма ги или до вчера сте били в кома и не знаете този очевиден факт? И евакуацията им най - вече се дължи социално-икономически причини и от наложените робовладелски отношения - работодател-работник. Запазете си тези 600- 700 лева за нова кола, за нова жена, за нова вила или пътуване в чужбина или се опитайте да живеете с 600, 700 лв. и след това ми се обадете дали ви стигат до първата десетневка от месеца, след като си платите тока, водата и телефона. Няма кой да ви работи съвестно и да ви бъде лоялен за заплата от 600 - 700лв.. Платете ги на някой ром (но и те май вече не се вързват за тези пари да работят) и не мислете за мен. Ние, които се евакуирахме заработваме 600 - 700 лв. за два дена и половина в чужбина и то при много по - добри условия на труд, при коректни взаимоотношения работодател - работник, при строго нормиран часово работен ден и на 5 дневна работна седмица, осигурки върху реално заработената заплата, което след време ни гарантира достойна пенсия, а не пенсия равна на ученическа стипендия, която пенсия се е формирала на заплатите от по 600 - 700лв. които предлагате вие. Време е или да седнете на студентската скамейка и да изучите теоретични как се прави бизнес, как се прави реклама, как се формират и налагат цени на произвежданите стоки и продукти или за услугите които предлагате, как се подбира персонал, какви заплати му се предлагат и как се ръйоводи, как се лидира бизнес, ако искате да бъде бизнеса ви успешен, а работниците ви да работят всеотдайно за вас и да са лоялни на фирмата ви. Другият начин е, ако ви е късно за учене, да назначите хората които са учили за това, но в България не съм видял собственик да повери фирмата си на добре подбран екип от специалисти, които да я ръководят и направят печеливша. Затова казвам, че в България има БУЗУСМЕНИ, а истинските бизнесмени и предприемачи се броят на пръстите на двете ръце.
 • 6
  Ра
  Работещ
  9 0
  19:19, 16 юни 2019
  Късно е либе за китка!Хванете тия дето ни крадат и правят гушка да ви работят! Другите са в Европа-та.
 • 7
  Кю
  Кюмуров
  13 0
  21:08, 16 юни 2019
  Хасковските пишман бизнесмени, вчерашни гашльовци, плащат най малко в България. Много са алчни. Разбира се срещу това получават една голяма имитация на труд. Изобщо да.си.еб.ат.май.ка.та.
  • Би
   Бизнесмен
   0 -5
   08:41, 17 юни 2019
   Миличкия , на такива тарикати като тебе съм... Виж коментара
 • 8
  76
  7689709
  1 0
  03:38, 17 юни 2019
  Аз съм го измислил - бера продавам - каквото не мога да обера друсам - бидоните и черешова , крушова , сливовица , кайсиевеа , калвадос - всичко разделено по партиди ....
  и всяка година складирам в нови бурета - готвя се за 3-тата Световна :))
  ....
  А като имам нужда от кеш един галон си е 50 долара едно-плодна , отлежала 2-3 години :))
  • Гр
   гражданин
   2 -1
   12:03, 17 юни 2019
   Само да ти спомена че по закон имаш право да съхраняваш по 30 литра алкохол на пълнолетен регистриран на адреса а на останалото количество дължиш акциз, така че не се хвали много за да не те посетят икономическа и ДАНС
 • 9
  Го
  Голям Балама
  3 0
  15:04, 17 юни 2019
  Браво! И като се върнат децата ви ги назначете във вашата фирма. Една фирма винаги има нужда от поддръжка на компютрите и от грижа за здравето на работниците, но ги назначете на 600, 700 лева.
 • 10
  Лю
  Любопитен
  1 0
  22:15, 17 юни 2019
  Ще споделя един пример :
  Когато строяха магистрала Марица, по принуда или не, се появи бизнесмен който даваше 100 лв надник. Условието му беше да не се краде гориво и ако вечер пият да не ходят на работа. Искате ли да знаете колко човека издържаха? Един ! Един единствен.
  Извода го оставям на вас!
  Ако вие сте работодател как ще определяте заплащането? Споделете, не обвинявайте хората,че дават 600 лв. Как се дава голяма заплата на някой който не може да работи без да си му над главата?
  • 12
   123
   1 0
   09:41, 18 юни 2019
   Любопитен,те сами се прецакаха.С желанието си за бързо забогатяване и мижавите заплати,които даваха,изгониха почти всичко кадърно в чужбина.И още продължават да го правят/виж отговора на "бизнесмен"/.Само че са достатъчно тъпи,за да не могат да разберат,че вървят към самоизяждане,защото освен да крадат,за друго не стават.

Хороскоп за 06.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят бележи материални придобивки и лични удовлетворения за много от вас. Доверието, с което ви приемат е напълно заслужено и самочувствието ви е оправдано. Запазете добронамереността си към всички от обкръжението ви, това ще ви помогне да се концентрирате върху важните за вас дела.
06 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Романтичен флирт или друго нежно чувство ще ви направи по-внимателни към интимните ви партньори. Развитията ще са във ваша полза и бързо ще получите онова, към което се стремите. Други ще са погълнати от делови задачи, но не за дълго. С прагматичен подход ще пристъпите към работа, която ще приключите в рамките на деня.
06 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, изпълнен с динамика и промени. Работата ви ще бъде свързана с множество срещи, в които вие сте водещата страна. Справяте се добре с тази роля, а и има хора, които ви оказват необходимата подкрепа. Не пренебрегвайте подробностите, на които ви обръщат внимание вашите колеги. В определен момент те могат да се окажат решаващи за нещо важно.
06 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще останете доволни от професионалните си изяви днес. Повече съсредоточеност при работа свързана с пари. Възможни са измами и допълнително внимание ще бъде от полза. За някои изгодни предложения свързани с нова работа. Денят ще носи успех за всякакъв вид сдружения. Съвместните начинания се толерират.
06 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят ви ще е успешен. За много от вас той се свързва с добри реализации, бизнесът ще ви донесе повече вълнения, но и финансови придобивки. Приятели от чужбина ще разнообразят ежедневието на някои от вас. Очаквана среща ще ви донесе положителни емоции, за други спокойна почивка.
06 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Някои от вас съвсем основателно ще отделят повече време за подготовка на предстоящо събитие. Чувствате се достатъчно уверени в себе си, за да действате по собствено усмотрение. Моментът е подходящ за конкретни стъпки, така че не се колебайте. Време е да действате. Можете да напреднете в много кратки срокове.
06 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Мнозина от вас ще съсредоточат усилията си към повишаване на квалификацията си. Това ще ги направи конкурентноспособни и по-успешни в професионалната им кариера. Не се лутайте в търсене на подходящо занимание, имате ясна цел – следвайте я. Една среща ще остави следа в живота ви.
06 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят ви предлага доста разнообразни събития. На някои от вас може да се наложи да избират между няколко еднакво изкусителни възможности. Не се колебайте твърде дълго и се възползвайте изцяло от случая. Денят бележи и желано избавление от сърдечните терзания за мнозина от вас.
06 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес е добре да владеете емоциите си и да подхождате трезво към задачите си. Здравето е възможно да ви създава проблеми. Любовният ви живот е наситен с вълнуващи преживявания и интересни разговори с вашата половинка.
06 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поставяйки разбирателството с другите, като водещо начало, ще прозрете, че съдбата ви толерира и дава привилегии. Това е верния път. Обстоятелствата ще бъдат във ваша полза и ще ви дадат възможности да погледнете на проблемите си от по-различен ъгъл, и да решите бързо загадката.
06 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Избягвайте всякакви спорове днес, дори да сте сигурни в правотата си. Спокойствието взима връх над всичко и днес никой няма да е в състояние да ви изнерви.Отдайте се на любимото си занимание и не се занимавайте с чужди проблеми. Ще имате възможност да наситите душата си с хубави емоции, ако разбира се това ви вълнува.
06 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Овладейте емоциите си и се заемете сериозно със задачите си. Отдавате прекалено голямо значение на нечие поведение, а можете просто да го пропуснете покрай себе си. В същото време не бъдете недостъпни за човек, който ви показва добрите си чувства. Възможно е здравето ви да ви създаде грижи.
06 авг 2020
Последни новини