От х:

Днес в x:

Стотици деца се събраха за празника "Здравей, лято!" край Каснаково

    Празникът "Здравей, лято" край димитровградското село Каснаково събра стотици деца и възрастни. Събитието в местността "Светилище на нимфите и Афродита" бе по повод вчерашния Международен ден на детето и се организира за осма поредна година от коалиция "Да за Димитровград".

    По време на празника децата имаха възможност да се включат в различни ателиета - дърворезба, керамика, рисуване, гримиране на деца, изработване на гривни, изработка на 3D картички и кукли, плъстене на вълна, имаше и ателие с патриотична насоченост.

    Деца и младежи се включиха в организирани игри, забавляваха се и в атракционите - надуваем батут и замък. Най-малките посетители на празника се занимаваха с рисуване, обгрижваха ги и аниматори. На откритата сцена децата показаха своите таланти по пеене и танци. Имаше музикални и танцови изпълнения.

    За всички деца имаше балони, тениски и много изненади. Те получиха безплатни сандвичи, вода и сладолед. Беше осигурен и безплатен транспорт.

    В крайна сметка организаторите си пожелаха да продължат традицията за провеждане на празника и занапред, превръщайки го в още по-мащабно събитие.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини