От х:

Днес в x:

Рибарите откриха сезона с ентусиазъм, но без улов

    С приповдигнато настроение и очакване за слука, рибарите откриха сезона днес след отпадане на забраната. Някои от любителите бяха заели места още снощи по водоемите в Хасковско. Другите пък търпеливо дочакали да се развидели, за да заметната въдици.

    Един от най-обитаваните водоеми беше "Тракиец", който е и най-големият в община Хасково. Край брега баха засядали хора от не само от областта, но и от други областни градове на страната. Сред първите посетители бяха асеновградчанинът Васко Балтаджиев и сватанакът му. Двамата мъже позиционирали бивака още снощи на брега на водоема, но се наложило да се крият от проливния дъжд. Днес обаче бяха доволни, че времето е приятно за риболов.

    Малко по-настрани от тях пък имаше група рибари от Хасково. Те пристигнали сутринта и до обяд все още нямаха улов, което според тях се дължи на честите бракониерски набези по водоема. На същото мнение бяха и други техни колеги, които пък допълниха, че рибата в язовира е намаляла заради развъдилата се бяла риба, която унищожава дребните.

    Риболовец от Кърджали, дошъл с лодка на язовир "Тракиец" също коментира, че рибата във водоема е намаляла, заради бракониерите. Той обаче беше оптимист, че в следващите часове късметът ще го споходи.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ка
      казанова
      13 -7
      16:14, 1 юни 2019
      и аз открих сезона на чуждите женички.
      • Бр
        Бреи
        3 -3
        11:17, 2 юни 2019
        Тъп тъп колко да си тъп колкото крив кюнец. Големи меракли имало тука.
    • 2
      On
      Oncho
      17 0
      16:17, 1 юни 2019
      Риба/зарибяване/ няма ...билет искат.....
    • 3
      До
      До Казанова
      8 -2
      18:56, 1 юни 2019
      Тъпак който избива комплекси.А твоята женица как е май винаги с влажрн поглед като сърничка вечно незсдоволена че ти си *****.
      • Ка
        казанова
        6 -5
        19:34, 1 юни 2019
        ти сигурно си от онези рибари където им забавляват жените докато те чумеят по язоворите.,и ти за мойта жена не мисли аз си я забавлявам не я оставям на други
    Последни новини