От х:

Днес в x:

Тонита Маркова първенец на Гимназията по лека промишленост

    Професионалната гимназия по лека промишленост "Райна Княгиня" в Хасково изпрати тържествено днес 70 абитуриенти. Възпитаниците на четирите паралелки от редовна и задочна форма на обучение се събраха за последно в школото, където беше подготвена празнична програма.

    "Дано да бъде светло пред очите ни! И нека по вода да ни върви!", пожелаха си зрелостниците, сбогувайки се със съученици, учители и приятели.

    В края на словото си учениците благодариха публично на класните си ръководители Лидия Георгиева, Даяна Николова и Маргарита Илиева. "Благодарим на нашите учители, които непрекъснато бяха до нас - и в най-хубавите ни, и в най-трудните ни моменти. Те не само ни дадоха знания и умения за професионална реализация, но ни научиха да се борим и да мечтаем", казаха в заключение абитуриентите.

    По-късно директорката на гимназията Росица Иванова връчи грамоти на изявени ученици. Първенец на випуск 2019 е Тонита Маркова от 12 "Б" клас. Тя получи и парична награда, определена с решение на Обществения съвет в гимназията. Отличени бяха и други отличници и активни ученици.

    В края на тържеството бе извито хора, а школото беше огласено от вувузели и преброяване от 1 до 12.

    Предстои на 24 май в местен ресторант в центъра на града зрелостниците да отпразнуват своя бал, който е един от най-красивите и незабравими моменти в живота на един млад човек. Това е и времето на раздялата между абитуриентите, които поемат по своя път в живота.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ер
      Еро
      1 0
      14:58, 15 май 2019
      Тежката артилерия нв леката промишленост..
    Последни новини