От х:

Днес в x:

ФК “Хасково 1924“ спечели турнира "Децата и футболът"

Изображение 1 от 4

    ФК "Хасково 1924" с треньор Емил Ангелов-Бабангида спечели футболния турнир "Децата и футболът", провел се на стадион "Хасково" днес. Шампионската купа връчи кметът Добри Беливанов.
    На второ място в надпреварата останаха футболистите на „Бригада“ (Димитровград), трети са „Свиленград 1921“. В крайното класиране следват "Харманли 04", АФК "Хасково", "Слънце", "Димитровград 1947" и "Асти-АБ".

    Всички деца получиха екипировка, футболни топки и флагчета за участието си. Отличени бяха и индивидуални състезатели. Най-добър играч е Ернан Ангелов от тима на победителите, който бе избран и за най-добър полузащитник. Голмайстор в турнира е Веселин Попов от "Свиленград 1921". Най-добър защитник е Иван Велчев от "Бригада", а съотборникът му Велизар Пеев е най-полезен състезател. Най-добър вратар е Иван Мартинов от "Харманли 04", а съотборникът му Георги Пенчев е определен за най-добър нападател. Най-техничен състезател е Стивън Чолаков от АФК "Хасково".
    Турнирът за деца е организиран от Българския футболен съюз и Асоциацията на българските футболисти със съдействието на община Хасково. Кметът Добри Беливанов получи награда от БФС и АБФ за изключителен принос за организацията на турнира, който е част от националната програма на Министерството на младежта и спорта „Децата и футболът“.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ни
      НикМик
      19 0
      18:56, 13 май 2019
      Като баща не едно от децата, участващи в турнира искам да изразя възмущението си и да разкажа какво се случи на турнира днес. Синът ми тренира във ФК Хасково, но тъй като не е бил поканен да участва в отбора за турнира, се е съгласил да играе за отбора на училището в което учи - П. Хилендарски. Така са постъпили и други момчета. Когато треньорът им от ФК Хасково - Вальо Димитров ги вижда на турнира им вдига скандал за това, че играят за друг отбор (сборен от училището си) Крещи им и ги унижава пред всички хора на турнира. Придружаващата ги госпожа мълчи и не реагира, а след турнира събира всички награди от децата(топки и екипи). Ето така протече денят на сина ми. Сега е разстроен и не желае да тренира повече във ФК Хасково.
      • Em
        emc2
        15 -3
        19:33, 13 май 2019
        Първо - не Вальо а ВЪЛЬО. както се казва в Хасково, ВълЬчо.

        Второ - не треньор а таксиджия (бакшон). Организиран футбол той не е играл в живота си. Парадокс на парадоксите е тая отрепка да бъде треньор по футбол.

        Трето - не ФК Хасково а Хасково 1957. Още познати като "числото"

        Четвърто - когато и сина ти да се разкара от там, все ще е късно. Този отбор е възможно най - лошия избор в града. Престъпление е да го държиш там!
    • 2
      Ха
      Хасково
      8 0
      22:28, 13 май 2019
      Защо никъде в статията не се споменава за отбор на ,,ХАСКОВО 1957" и на ,,П.Хилендарски"?
      • 12
        1234
        1 -1
        13:07, 14 май 2019
        Защото нямаше такъв.....децата от "П.Хилендарски",половината от които тренират и играят за ФК Хасково 1957,бяха представени като отбор на СК"Слънце".
    • 3
      Го
      гост
      6 -8
      23:03, 13 май 2019
      Браво на това момче Емо Ангелов въпреки че има много зависници той се доказва като един много добър треньор браво МОМЧЕ
    • 4
      Пр
      принцесата от Монако
      5 -4
      09:05, 14 май 2019
      Много ми е интересно какъв е "изключителния принос " на така наречения кмет! Та той прави всичко възможно да няма спорт в Хасково!Виж за снимки е първи!
    • 5
      Ен
      ЕНДЕЛКО -ПЪРДЕЛКО
      4 -1
      12:26, 14 май 2019
      ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯТ ПРИНОС на Бай Добри като кмет е че се подписва на ведомостта като такъв и непрекъснато реже лентички А това го миже и Бай Рамадан от кв Република но той не е кмет
    Последни новини