От х:

Днес в x:

Анкета: опасните сгради в Хасково да се обезопасят или съборят

Всички опасни сгради в Хасково трябва да бъдат обезопасени или съборени. Това смятат преобладаващата част от читателите на Haskovo.net, гласували в анкетата с въпрос: "Какво трябва да се случи с опасните сгради в Хасково?". Повод за допитването беше рухването на наклонената казармена ограда на 19 април тази година, при което на място загина 57-годишен мъж.

В анкетата са участвали 386 души.

67.1% от анкетираните (259 души) смятат, че опасните сгради трябва да бъдат обезопасени или съборени. 28.8% от участвалите в допитването (111 души) са заявили, че трябва "солидна глоба за собствениците, които нехаят".

Едва 4.1% (16 души) смятат, че след трагедията, трябва бърз оглед на опасните здания, изготвянето на списък и публикуването му.

Анкетата не претендира да е официална, но дава обща представа за нагласите сред обществото. Резултатите може да видите тук.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ан
    антимишок
    10 -3
    09:09, 4 май 2019
    Естествено че опасните сгради трябва да се премахнат по най-бързият възможен ЗАКОНЕН начин-това е единственото решение от което ще има полза за хората!!!!Глобите,анкетите и списъците само ще напълнят гушките на общината и "наши" хора,а ползата за народонаселението ще бъде кръгла 0!
  • 2
    Аз
    Аз
    13 -1
    10:20, 4 май 2019
    Дано анкетата ви не остане глас в пустиня!
    На Ком премахнаха част от оградата, колкото да отчетат някаква дейност. Оставената част също е подкъртена и е ОПАСНА!
    Не по-различна е и ситуацията със огромния зид на Булаир и уличката към високия блок! ДЕЦАТА ни ежедневно минават от там на път за училище. Господ да ги пази, защото в БГ първо се дават жертви, а после се прави нещо!
    Всички тези стени-убийци трябва да бъдат съборени по най-бързия начин.
    Човешкия живот не струва 1 туба нафта за багера!
Последни новини