От х:

Днес в x:

Бившият кмет на Големанци Якуб Хаджиосман е новият съветник в местния парламент

    Бившият кмет на с.Големанци Якуб Хаджиосман положи клетва днес в Общинския съвет на Хасково и зае мястото си сред колегите си от ДПС.
     
    До завъртането на името му в местния парламент се стигна след отказа на Танер Емин да положи клетва като съветник от Движението. Неговият ред пък дойде след напускането преди месеци на общинския съвет от страна на Хакиф Хабил, който подаде оставката си като съветник и председател на сесийната група на ДПС. Хабил посочи, че се оттегля поради лични причини-заради заминаването си в София, където от дълго време живее семейството му.
     
    Емин пък аргументира решението си да даде път на Хаджиосман, с мнението, че е по-удачно да има кмет от селата на ДПС, който да реагира адекватно по въпросите на малките населени места.
     
    Позицията на Хакиф Хабил, като председател на съветническата група на ДПС в общинския съвет на Хасково пък заема Сунай Алиев.
     
     
    Haskovo.net
    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      :#
      :#))
      8 -7
      12:29, 19 апр 2019
      Дай инфо за Алексиеви. Дъщеря омъжена в Щатите за негър, лекарка,... Алекси инженер... Наш братовчед,..., но липсват парите..., а земя за купиха на безценица, но нейсе... Живи и здрави. Хубав народ бяхме, българи тракийци и турци казълбаш.... Успех и поздрави на нашите хора. Идвали от София и Щатите, то остана само една българска къща в центъра на селото... Без значение.... Забравихме се, пръснати по света, българи и турци. Чок селям....
    • 2
      Ке
      Кенанския Маймун
      3 -1
      16:48, 19 апр 2019
      А Делян Свинчопееевски - незаконния син на ромлянина Джолан и
      помляка туркофил Карадайъ ще стават евродепутати :))
      ...
      Да живей лафката - като вземат евро-имунитет нищо не можете да им направите :))
    Последни новини