От х:

Днес в x:

Дупки след аварии стоят без асфалт. ВиК: изчакахме заради скрити течове

Изображение 1 от 5

    За дупки след отстранени аварии сигнализира читателка на Haskovo.net. Проблемният участък се намира на улица "Княз Борис I" в Хасково. Пътното платно е осеяно в дупки от кръстовището с улица "Цар Иван Асен II" до кръстовището с улица "Тутракан".

    Видимо по участъка от около стотина метра, асфалтът е разкопан на шест места, където служители на ВиК са отстранявали аварии.

    "Дупките са от почти 3 месеца, с изключение на по-голямата. Тя е от 3 дни.", пише Женя Делчева, която изпрати видеоклип от проблемата улица. По думите й от ВиК и преди правили аварии, но до седмица, максимум две възстановявали пътната настилка.

    Женя Делчева заяви, че неотдавна неин съсед подал сигнал във водното дружество за покритите с чакъл дупки.

    Началникът на район Хасково във ВиК инж. Лозко Лозев заяви, че знае за ситуацията. Той поясни обаче, че в участъка на улица "Княз Борис I" в последно време се появили скрити аварии, което наложило разкопаване на няколко места. След отстраняване на течовете ямите били запълнени с чакъл. От водното дружество изчакали с асфалтирането, защото се налагало да разравят вече разкопани участъци. Инж. Лозев беше категоричен, че в следващите дни асфалтовата настилка по улицата ще бъде възстановена.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      De
      Deniss
      8 -6
      15:20, 18 апр 2019
      Паркиралите коли на тротоара, на платното за движение, няма ли да пречат, драги ми господа и дами, когато от дружеството дойдат да асфалтират? Първо го решете този проблем, чак се хващайте за дупките. Нямаше да искам да бъда майката с количката, която ще ѝ се наложи да мине от тук...
    • 2
      Ки
      Кирил
      8 -3
      16:17, 18 апр 2019
      Хубаво е да им се напомня на ВИК , че мноооггоооо често забравят..........
    • 3
      Ай
      Ай сиктир
      7 -1
      21:25, 18 апр 2019
      ВИК къртиците само поразии правят с улиците. Сега тъкмо асфалтираха някои улици и участъци в града и гледайте до няколко месеца пак ще почнат да копаят. Първо се сменят ВИК тръбите с нови и тогава се асфалтира ама не ги е*б*е управниците. Взимат си заплатите и харчат нашите пари,защото след година -две пак ще асфалтират сега ремонтираните улици. ВИК инкасаторите за 2 неплатени сметки те търсят вкъщи и искат да им платиш няма лошо но нека правят качествени ремонти , а не да викат няма пари за инвестиции но за заплати имат пари ,а водата ни е една от най скъпите. Диктатор им трябва на ВИК дружествата за да се оправят нещата!
      • Гр
        Гражданин
        4 -6
        21:39, 18 апр 2019
        Водопроводите са на Община Хасково, а не на ВиК. Общината трябва да ги поднови. ВиК само ги потдържа. Само общината има право да ги смети.
      • Бр
        Бря
        5 -3
        23:21, 18 апр 2019
        Глупаво изказване. Този гражданин сигурно работи във ВиК. А от ВиК са длъжни да уведомяват общината къде копаят и в едноседмичен срок да асфалтиран разкопаното. Няма контрол от страна на общината.
    • 4
      АС
      а сега
      3 -2
      08:02, 19 апр 2019
      ВИК - Хасково са най-големите бездарници и нещастници. Една от най-скъпите води плащаме, а не са подменили и 1 метър траба в Хасково, нямат никакъв инвестиционен план. Такива като ВИК ХАсково и в Африка ги няма, говна!
    • 5
      Бр
      Бря
      2 -3
      09:14, 19 апр 2019
      Този майстор е някоя от секретарките на Марков или някоя негова роднина. Секретарите са две защото имат много работа-правене на кафета и клюки. Пък ние нека плащаме скъпа вода.
    • 6
      Ma
      maistora
      2 -2
      09:28, 19 апр 2019
      Точно е както е написано при Бря. Предполагам, че визира така написалия се Гражданин, който всъщност е гражданка. Две секретарки-кафета и клюки доноси и др. Сигурно заплатите на тези двете са по-големи от заплатите на инкасаторките, които по работят както се полага.
    • 7
      Jo
      John
      0 0
      15:14, 19 апр 2019
      големи сте разбирачи на дупките!
    Последни новини