От х:

Днес в x:

Събират средства за лечение на полицейски шеф, борещ се с тумор

Изображение 1 от 4

    Стартира кампания за събиране на средства за спасяване живота на Георги Грудев Георгиев. 47-годишният мъж е от Димитровград. Служител в системата на МВР от 25 години, а последно е шеф на отдел "Охранителна полиция" в Районното управление в града.

    Наскоро лекарите откриват тежко туморно заболяване и претърпява 5 последователни операции в България. Налага се животоспасяващото му лечение да продължи в клиника в турския град Истанбул. Преминал е една химиотерапия, а следващата предстои на 17 април 2019 г., обясни синът му Янислав Георгиев. Той уточни, че е необходимо баща му да премине още редица изследвания, да се продължи медикаментозното лечение и евентуално да се направи лъчетерапия, в зависимост от последващото му състояние. Според Янислав за лечението на татко му са необходими поне 20 000 евро, която сума е непосилна за семейството.

    "Молим за съпричастност и благодарим на всеки отзовал се!", призоваха роднините на Георги.

    Средства се събират в кутии по магазини в Димитровград като предстои да бъдат разпространени и в Хасково. Разкрита е и банкова сметка на името на съпругата на Георги:

    BG13TTBB94001528565728 BGN

    BIC (банков код) ТТBBBG22

    ЕКСПРЕСБАНК АД

    Титуляр на сметката: ДИЯНА ПЕТКОВА ГЕОРГИЕВА /DIYANA PETKOVA GEORGIEVA/

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Ке
      Кенанския Маймун
      14 -26
      17:14, 4 апр 2019
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ло
        локомотива
        12 -5
        21:43, 4 апр 2019
        слушай бе олигофрен,ти познаваш ли го че се изказваш неподготвен,откъде знаеш как си е вършил работата.Аман от нещастнищи които коментират в този саит.
      • Ле
        Левски
        8 -3
        23:44, 4 апр 2019
        Гнусен изрод, не те ли е страх от Господа, че ръсиш такива гадости ? Някой ден това коварно заболяване може да почука и на твоята врата ! Хора много, човеци малко...
      • Ке
        Кенанския Маймун
        9 -3
        01:03, 5 апр 2019
        Грешници ,
        Щом сте най-бедната и най-корумпираната държава в ЕС ,
        значи бая хора не сте си свършили работата
        ....
        Все ревете че някой друг ви е виновен ,
        А мутрите и бейовете играят кючек върху гробовете ви ...
      • Ма
        Машиниста
        2 -1
        20:32, 7 апр 2019
        Ей хасковски измекяр, ако всички ченгета бяха честни като него нещата та в държавата нямаше да са такива. Недей да плюеш по хора който не познаваш. Ако можеш помагаш, ако ли не си затваря миризливата уста. Майкати да е.. а боклук долен. Ако мога да те намеря ще ти навра главата в задника ти.
    • 2
      00
      001
      25 -2
      17:27, 4 апр 2019
      Ние ще помогнем и дано оздравее човека-дай боже,но къде е ролята на шибаната ни държава!!!???Нека да не е безплатно но нека човека се изпрати в Турция на операция да оздравее държавата да плати а после полека лека да си вземе парите!!!Може пак ние да ги съберем но не трябва човек да чака да събере парите че тогава да се лекува!!!!Понякога докато се съберат пари вече е твърде късно!!!!НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!!
    • 3
      Ку
      Кураж
      25 -1
      19:15, 4 апр 2019
      Здраве и кураж му пожелавам от сърце!Дано се възстанови напълно!
    • 4
      Ян
      Янко Митев
      3 -1
      21:48, 5 апр 2019
      Омръзна ми да чета за събиране на пари за лечение на онко болести в Турция.Пълни глупости и подхранване с пари на турската здравна каса. Идете в Уни Хоспитал в Панагюрище или в Сити Клиник София и ще видите че в Турция са по назад в лечението, макар че Сити Клиник също като токуда я продадоха на турция.
    • 5
      Зл
      Златко Латев
      2 0
      11:25, 6 апр 2019
      След като лечението не може да се осъществи в България, защо Фондът за лечение на българите в чужбина не отпусне необходимите средства, както е в цивилизования свят? Спомням си за един оператор, на когото и в Турция не успяха да помогнат.
    Последни новини