От х:

Днес в x:

Търсят учител по борба, психолог, ветеринар и медицинска сестра

Свободно място за учител по борба класически спорт обявиха от Бюрото по труда в Хасково. Кандидатите с висше образование могат да подават документи до утре /18 февруари 2019 г./

Търсят се още психолог със стаж минимум 1 г., медицинска сестра, ветеринарен лекар, търговски представител с английски език и компютърна грамотност, продавач-консултант на минерални торове и препарати за растителна защита със специалност „Растителна защита” и технолог – конструктор със специалност „Машинен инженер”.

В сводката на Агенцията по заетостта са обявени още свободни позиции за шофьор на училищен лекотоварен автомобил за превоз на ученици, продавач-консултант, сервитьори, готвачи, бармани, заварчици, кредитни консултанти.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ка
    Кауня
    9 0
    10:30, 17 фев 2019
    Да турят Янко - боба за даскал по борба... И без това само си бърка в дупарата по цял ден в общината
  • 2
    28
    281456
    5 -2
    13:11, 17 фев 2019
    А Места за началници няма ли, че в надпреварата да се включи и всеизвестната Наска. Тя само за началническо място ще остави общежитието, където командва от 20 години. Не й стига стола на пом.директора, че иска още. От много години е в пенсионна възраст, ама не се пенсионира. Знае около кого да се върти и не спира. Командва всички, за да печели най-много пари и да получава облаги и награди. Такова нахалство в града друго няма. Надмина Батимов. Резил.
    • Ва
      Васко
      10 -2
      13:34, 17 фев 2019
      Абе пич, не знам коя е тая Наска, ама май не ти е пуснала на млади години, та сега й се възмущаваш на всяка статия за работни места.
  • 3
    Мо
    Моника петкова
    0 0
    12:01, 17 ное 2019
    Аз имам х 6
Последни новини