От х:

Днес в x:

Извънреден ден за непотърсени помощи в Хасково, останаха близо 2000 пакета

Изображение 1 от 3

    Извънреден ден за непотърсени помощи, отпуснати от Европейския съюз, обявиха от БЧК-Хасково. Днес пакетите с хранителни продукти ще бъдат раздавани в банята в квартал "Република" в Хасково, срещу АГО. Работното време на пункта ще е от 9 до 14 часа.

    Право на помощта имат общо 10 439 души в Хасковска област. В региона кампанията по раздаване започна на 7 януари и продължи до 1 февруари 2019 година, в която съдействие оказаха кметове по населени места. След приключването й се оказа, че 1878 души не са си взели пакетите, показва справката на БЧК от вчера. Една част от хората са починали, други са започнали работа, обясниха от организацията и допълниха, че списъкът с одобрените хора се изготвя от Агенция за социално подпомагане и включва няколко групи от хора. Непотърсените помощи в град Хасково са 798, които потребителите могат да получат днес.

    Останалите количества продукти се съхраняват в областния склад на БЧК, както е било в предходни години, когато също е имало неполучени. В предходни години практиката показва, че пакетите се съхраняват до изготвяне на списък с нова група хора.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      00
      001
      19 -2
      10:51, 8 фев 2019
      Гадните мангусти са решили че не им се чака на опашка понеже помощта е малка!!!!Който не си вземе пакета да му спрат всички помощи!!!!Те и без друго не са хора но пък са основните избиратели на всички с парички!!!
    • 2
      Гр
      Гражданин
      20 -1
      10:58, 8 фев 2019
      Пак при циганите.
      Абе, хора, раздайте ги в центъра на Хасково,а не в Република!
      • Бъ
        Българин
        12 0
        15:29, 8 фев 2019
        Абсолютно подкрепям да се раздадат в центъра като преди това се разлепят съобщения по кварталите. Защо се раздават в Република? Те ли са най-недохранени и бедни?
    • 3
      Jo
      John
      4 -1
      12:42, 8 фев 2019
      и ******ите вече минаха през Терминал 2, видими резултати!
    Последни новини