От х:

Днес в x:

Табакова и Несторов на ръка разстояние от шефските места в Образованието и Здравеопазването

Двама от опитните кадри на Община Хасково-Светла Табакова и Васил Несторов  продължават състезанието за шефското място на овакантените отдели  по „Образование, култура, младежки дейности, спорт“  и Здравеопазване и социални дейности“. И двете места са в Дирекция „Хуманитарни дейности и обслужване на населението“.

Светла Табакова е в конкуренция след първия етап на конкурса-документалния с Константин Бояджиев за мястото в общинската администрация в отдела по образование и спорт. Един от кандидатите не е допуснат на този етап от комисията, която оглавява новият заместник-кмет Милена Янузова. Причината е непълни документи на кандидата.

Двамата, които продължават в конкурса ще се явят на тест на 5-ти февруари. Ден след това е тестът на Васил Несторов за мястото. Той е единствен кандидат за отдела по Здравеопазване и социални дейности.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ня
  Някой
  50 -2
  14:26, 26 яну 2019
  Естествено че Табакова ще спечели. Мъжът и Жоро - Гела много често си пие питието със Кмета в "Сити-парк". Ако някой не се сеща кое е това заведения - - - в Градската градина.
 • 2
  25
  258421
  30 -6
  15:31, 26 яну 2019
  Може да го спечели Насето от общежитието. Тя се интересува само от началнически места. Вече не я задоволява поста пом.директор. Иска повече. Само че е навършила години за пенсия от много години и това може да й попречи. Какви ли нови вратички ще намери тая алчна жена за пари, постове и награди.
 • 3
  Бе
  Беливанов
  37 -1
  16:37, 26 яну 2019
  Най-простите! Честито!
 • 4
  То
  Тото
  35 0
  17:42, 26 яну 2019
  Най най най некъдрната
  • Ли
   Лили
   31 0
   17:44, 26 яну 2019
   Няма ли други хора в този град
 • 5
  Не
  НЕ Е ВЯРНО
  7 -7
  21:53, 26 яну 2019
  Тахмезян е най- некадърната!
 • 6
  Ох
  Охх
  27 0
  09:17, 27 яну 2019
  Тази проста сервитьорка така се надъхала и си е повярвала божкеле....само с интриги и далавери шеф не се става, смешни сте с любовника ти гелчето
 • 7
  Чи
  читател
  20 0
  13:13, 27 яну 2019
  Този конкурс беше направен за Табакова,жената на Гела,затова изискваха само каквато и да е бакалавърска степен и знаем,че тя ще спечели,целта е да се уреди на работа чрез конкурс и никой да не може да я пипне,въпреки че една нереализирана икономистка и бивша сервитьорка няма как да разбира от образование и култура.До кога ще търпим тези безумни назначения и до кога ще ни управляват такива хора?!
 • 8
  Ди
  директор
  12 -3
  13:30, 27 яну 2019
  Несторов заедно със така наречената продавачка- здр.експерт кондова, са подгонили да уволнява дипломираните сестри с магистратура работещи в здравните кабинети .Г-н кмета ако ги остави още да безчинстват и да се саморазправят с висококвалифицираните си специалисти може да очаква бум на инфекциозни болести и зарази в ДГ. Този екип е неподходящ и вреден за Хасковското общинското здравеопазване,защото не познава същноста на здравните наредби,закони и тяхното приложение.Като се започне от най-елементарния пример - брой деца и брой мед.специалисти в здравен кабинет и задължителна бакалавърска образователна степен.Добре ще бъде Да се извърши проверка на броя на назначените мед.сестри както и това отговарят ли на необходимите условия да заемат дадената им работна позиция.излиза че има много назначени на хранилка.След като Несторов е единствен некомпетентен кандидат ,Кмета да покани най-сетне ЛЕКАР ,който да сложи ред в спазването на законите и наредбите в Общинското Здравеопазване.
 • 9
  Ан
  Анонимен
  1 0
  11:52, 28 яну 2019
  Този Несторов има ли роднинска връзка със Софийският юрист Нестор Несторов реститутката от Харманли или Свиленград

Още новини

Хороскоп за 05.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
За много от вас денят се свързва с начало на проект или друга заетост, която ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към по-задълбочено общуване с подходящия човек и няма да съжалявате. Денят е подходящ и за лични занимания.
05 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ангажименти от различен характер ще запълват времето и мислите ви днес. Гледайте на тях отговорно и обмислете възможните варианти за действие. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на нови предизвикателства, за каквито сте подготвени.
05 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. В тази връзка ще вземете и съответните решения, подобрявайки чрез тях ефективността на труда си. В семейството ще посрещате или изпращате някого. Ако заложите на самоподготовка, ще постигнете бърз напредък, предвид потенциала, който носите.
05 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не допускайте липсата на пари да промени отношението ви към околния свят. Добри хора сте и направете така, че проблемите ви да не стават достояние на другите. Можете да се справите и ще го направите, като запазите достойнството си. Приключвайки започнат проект, ще подобрите финансите си и времето ще ви стигне за по-приятни занимания вечерта.
05 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Навременните ви и правилни действия ще повишат авторитета и вярата в собствените ви сили и възможности. Смело атакувайте целите си, времето работи за вас. За сметка на деловата ви активност личния ви живот се нуждае от обновление. Покажете на партньора си, че очаквате от него конкретни действия, а не само приказки.
05 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Вие ще сте водещи днес, но не давайте воля на началническите си пристрастия. Успеха ще бъде с вас, стига да овладеете емоциите си. Съсредоточете се и действайте разумно и предвидливо. Можете с лекота да си осигурите съмишленици, ако покажете, че имате какво да научите от тях.
05 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Има с какво да изненадате хората, които обичате. Поканете ги на разходка сред природата, ще ви се отрази тонизиращо на всички, а вие ще се постараете да направите приятна атмосфера наоколо. Самостоятелният ви бизнес ще наложи по-забързано темпо, което ще се отрази на времето и нервите ви.
05 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Със сигурност днес ще ви се наложи да поработите сериозно, за да осъществите намеренията си. Не се притеснявайте от конкурентна на вас дейност, имате реални шансове да постигнете блестящи резултати. Вашите близки ще ви подкрепят.
05 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена. По добре да бъдете кротки и да не се поддавате на провокациите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви хубава.
05 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.
05 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нечии съвет ще ви помогне да се справите по-леко с въпрос, който възприемате, като труден за решаване. Ще отбележите напредък в област, която изисква съобразителност, пъргава мисъл и навременни действия. Потърсете за себе си приятеля, с когото бихте се чувствали уютно и добре.
05 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С приключването на проект, който ви струваше немалко сили и средства ще сложите край на един период в живота си и ще започнете нов. По-ведро ще гледате на нещата, защото сте усвоили уроците си. Ще привлечете вниманието на някой, когото харесвате и ще се радвате на взаимния си интерес.
05 юни 2020
Последни новини