От х:

Днес в x:

Рами Малек и Глен Клоуз с награди на Гилдията на филмовите актьори

Рами Малек спечели наградата на Гилдията на филмовите актьори за най-добър актьор, за филма "Бохемска рапсодия", в който се превъплъщава в образа на легендарния вокал на Queen Фреди Меркюри.

Призът за най-добра актриса отиде при Глен Клоуз за филма "Съпругата".

Телевизионният комедиен сериал "Удивителната госпожа Мейзъл" спечели първите три награди, връчени на церемонията в "Шрайн одиториъм" в Лос Анджелис - за най-добър актьор (Тони Шалуб), най-добра актриса (Рейчъл Броснахан) и за най-добър актьорски състав.

Джейсън Бейтман и Сандра Оу получиха наградите за най-добри актьори в телевизионна драма. Бейтман беше отличен за ролята си в "Озарк" на Нетфликс, а Оу - за ролята си в "Убивайки Ийв".

Наградата за най-добър актьорски състав във филм получи супергеройската продукция "Черната партера". Сред номинациите за най-добър актьорски състав в телевизионен сериал победител стана "Това сме ние".

Наградите на Гилдията на филмовите актьори се смятат за добър индикатор за успех на "Оскарите", защото нейните членове са най-голямата група в Академията за кинематографично изкуство и наука.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини