От х:

Днес в x:

Млада жена е била убита в столичния кв. 'Банишора'

25-годишна жена е била убита снощи в столичния квартал „Банишора", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Предполагаемият извършител е 23-годишният ѝ приятел, с когото са живеели заедно.

Сигналът е подаден около 18 ч. тази вечер. Незабавно към адреса са насочени екипи на СДВР, пожарната служба и Бърза помощ. На място било открито тялото на жената, а мъжът бил транспортиран в болнично заведение за преглед.

Говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска обясни, че екипът им заварва 25-годишната жена мъртва от няколко часа, а младият мъж до нея не си е спомнял нищо. "Оказва се, че вратата е много тежка, масивна-метална, не са успели да я разбият, наложило се е да се извика пожарна, която доста дълго време е рязала вратата", коментира тя пред "Фокус".

Сунгарска посочи още, че по тялото на младата жена е имало синини и видими наранявания. 23-годишният мъж, който е бил е помещението, е заявил, че не си спомня нищо от случилото се. Предната вечер консумирал уиски, а в деня на инцидента пил хапчета. Той е бил откаран в "Пирогов".

По първоначални данни е възникнал скандал между жената и нейния приятел, с когото е съжителствала. Извършва се оглед на мястото. По случая е образувано досъдебно производство. Продължава работата по установяване на фактите и обстоятелствата около случилото се.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини