От х:

Днес в x:

Търсят шефове на отделите по образование и култура, и здравеопазване в Община Хасково

Две началнически места обяви на конкурс общинската администрация на Хасково. Кметът Добри Беливанов е разписал документацията с условията за кандидатстване за началник отдел “Образование, култура, младежки дейности, спорт” в Дирекция “Хуманитарни дейности и обслужване на населението” и за шефското място в отдел “Здравеопазване и социални дейности” в Дирекция “Хуманитарни дейности и обслужване на населението”.

Изисквана минимална степен за завършено образование е бакалавър, кандидатите трябва да са навъртели минимум 4 години професионален опит.

Конкурсите са от две части- решаване на тест и интервю. Документите се подават в 14 дневен срок от 4 януари.

Обявената заплата е в рамките на 560-1400 лева. Назначението ще е по Закона за държавния служител.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Пр
  принцесата от Монако
  37 -3
  13:42, 4 яну 2019
  Поне още 3 - 4 пъти ще отменят и обявяват тези конкурси - докато "спечелят най - добрите"!И какъв е този ТЕСТ - нека си напишат в къщи КОНЦЕПЦИЯ,та да не се повтаряме !?!?!
 • 2
  Аз
  Аз
  43 -4
  14:30, 4 яну 2019
  За кога четири години не сложихте, мандатът ви изтече.
 • 3
  Ем
  Емето
  24 -3
  14:48, 4 яну 2019
  Ееееееееее и това доживяхме!???
 • 4
  Ва
  Вай Вай
  33 -2
  18:24, 4 яну 2019
  Оооофффф, Божке!!! Пълен фалш пак! Бай Добри кого прави на балама? Или нагласихме конкурсчето са Светлето??? Опит в какво да има 4 години, че не можиФ да разбера!?
 • 5
  Ре
  Резил
  24 -1
  20:50, 4 яну 2019
  Само да питам - тия едно- две минусчета по коментарите Гела Табакова и Жоро Гела ли си ги слагат? :) На хората им е от ясно по-ясно :)
 • 6
  Не
  Неразбиращ
  7 -1
  22:25, 4 яну 2019
  Хасково Нет, не е по темата , но си оправете моля, Раздел ОБЯВИ в керето, че някои хора не са чак толкова грамотни и не могат да ви разберат.
  • Ha
   Haskovo.net Обяви
   0 0
   14:19, 7 яну 2019
   Здравейте,
   Бихте ли пояснили какво имате предвид.
 • 7
  23
  234
  21 0
  07:29, 5 яну 2019
  Поредното упражнение! Къде ще иде "ценен кадър" като Светлето с икономическото образование-шеф на банка? Пък и с това 'позитивно"отношение и поведение към хората е родена само за началник! Да не би пък да си е харесала 16 градина??????
 • 8
  Об
  Община Хасково
  12 -1
  10:23, 5 яну 2019
  А не търсят ли за дирекция "Спорт"?
  А , извинете, такава НЯМА в Община Хасково...Че защо ли е ,нали клубовете са "частни"
 • 9
  Ха
  Ха дано
  6 -1
  17:21, 5 яну 2019
  Ха дано новият шеф на образованието да се реши да пенсионира Насето от школското общежитие, ме тя вече цяла петилетка си е пом.директор там, след като е навършила години за пенсия. Не се насити на високи заплати и награди тази жена. Така е, когато обслужваш директора и той ти се отплаща подобаващо. Що народ изпъди от общежитието, за да е само тя на баша. Не се умори да си прави екскурзии и снимки, че всички да видят, колко е работна. Работна, ама на гърба на целия колектив, когото разпъва на кръст за лични облаги. Дали най-сетне ще дочакаме нейното пенсиониране.
 • 10
  Ма
  Май, май.....
  9 -1
  18:42, 5 яну 2019
  Май е нагласена работата, а!?
  Конкурса се печели знаем от кого, така и да загубим изборите- "супер компетентната" госпожа НЕ могат я мръдна от поста! Предполагам и изискванията са нагласени според компетенцията и образованието И.....

Още новини

Хороскоп за 05.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
За много от вас денят се свързва с начало на проект или друга заетост, която ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към по-задълбочено общуване с подходящия човек и няма да съжалявате. Денят е подходящ и за лични занимания.
05 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ангажименти от различен характер ще запълват времето и мислите ви днес. Гледайте на тях отговорно и обмислете възможните варианти за действие. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на нови предизвикателства, за каквито сте подготвени.
05 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. В тази връзка ще вземете и съответните решения, подобрявайки чрез тях ефективността на труда си. В семейството ще посрещате или изпращате някого. Ако заложите на самоподготовка, ще постигнете бърз напредък, предвид потенциала, който носите.
05 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не допускайте липсата на пари да промени отношението ви към околния свят. Добри хора сте и направете така, че проблемите ви да не стават достояние на другите. Можете да се справите и ще го направите, като запазите достойнството си. Приключвайки започнат проект, ще подобрите финансите си и времето ще ви стигне за по-приятни занимания вечерта.
05 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Навременните ви и правилни действия ще повишат авторитета и вярата в собствените ви сили и възможности. Смело атакувайте целите си, времето работи за вас. За сметка на деловата ви активност личния ви живот се нуждае от обновление. Покажете на партньора си, че очаквате от него конкретни действия, а не само приказки.
05 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Вие ще сте водещи днес, но не давайте воля на началническите си пристрастия. Успеха ще бъде с вас, стига да овладеете емоциите си. Съсредоточете се и действайте разумно и предвидливо. Можете с лекота да си осигурите съмишленици, ако покажете, че имате какво да научите от тях.
05 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Има с какво да изненадате хората, които обичате. Поканете ги на разходка сред природата, ще ви се отрази тонизиращо на всички, а вие ще се постараете да направите приятна атмосфера наоколо. Самостоятелният ви бизнес ще наложи по-забързано темпо, което ще се отрази на времето и нервите ви.
05 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Със сигурност днес ще ви се наложи да поработите сериозно, за да осъществите намеренията си. Не се притеснявайте от конкурентна на вас дейност, имате реални шансове да постигнете блестящи резултати. Вашите близки ще ви подкрепят.
05 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена. По добре да бъдете кротки и да не се поддавате на провокациите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви хубава.
05 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.
05 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нечии съвет ще ви помогне да се справите по-леко с въпрос, който възприемате, като труден за решаване. Ще отбележите напредък в област, която изисква съобразителност, пъргава мисъл и навременни действия. Потърсете за себе си приятеля, с когото бихте се чувствали уютно и добре.
05 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С приключването на проект, който ви струваше немалко сили и средства ще сложите край на един период в живота си и ще започнете нов. По-ведро ще гледате на нещата, защото сте усвоили уроците си. Ще привлечете вниманието на някой, когото харесвате и ще се радвате на взаимния си интерес.
05 юни 2020

Случаен виц

Последни новини