От х:

Днес в x:

Земеделските стопанства ще се броят през 2020 година

Проект на Закон за преброяване на земеделските стопанства в България през 2020 година е публикуван за обществено  обсъждане. Анкетирането на земеделските стопанства ще се проведе от 1 септември до 18 декември 2020 година, съобщи БНР. 

До 18 септември преброяването ще се извършва по интернет чрез предоставяне на данни от земеделския стопанин с помощта на уеб-базирано приложение и попълване на електронен въпросник.  

В оставащия период данните ще се събират от анкетьор. След преброяването ще се получи изчерпателна информация за броя, типа и размера на земеделските стопанства, за юридическия статут, за използването на земеделската земя, за отглежданите  животни, за работната сила и други характеристики .

Източник: http://bnr.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Се
    СЕЛО
    3 0
    20:07, 2 дек 2018
    Чудо на чудесата , ще се случи след това преброяване ! Земеделието ще цъфне и ще върже! А сега не са ли преброени земеделските стопанства ? Или някои "капацитети" по земеделие демонстрират активност и в крайна сметка с "гениалната" си идея ще приберат едни пари ! А земеделските производители / без богопомазаните/ , кучета ги яли !
  • 2
    Ге
    Георги
    2 0
    22:58, 2 дек 2018
    Земеделието и животновъдството го няма отдавна в нашата страна..... Има неколцина..."богопомазани пишман земеделски производители", които само далавера им е у главата и яко точат Евро пари, а налице е "оня" му Янко! Още у преди веков е казано: "Прост народ, слаба държава!"
Последни новини