От х:

Днес в x:

Обявиха конкурс за директори на две детски градини в Хасково

Община Хасково обяви конкурс за директори на две детски градини в града – „Весели очички“ и градината по изкуствата. Кандидатите могат да подават документи в едномесечен срок.

Изискванията са висше образование, специалност „предучилищна педагогика“ и най-малко 5 години учителски стаж. Придобита квалификационна степен ще си счита за предимство.

Конкурсът е в три етапа – по документи, решаване на тест и интервю.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    АС
    А с те
    16 -4
    08:31, 15 ное 2018
    А с тези пом. директори, които от години са в пенсионна възраст и продължават да си стоят на постовете, за да си получават големите заплати, нещо ще направите ли. Наска от ученическите ********* докога ще е там началник? Докато обслужва директора ли, ще е на поста и ще получава освен високата заплата куп облаги и награди. Тази несправедливост най-сетне трябва да спре. Закона само за редовите учители ли важи.
  • 2
    Ня
    Някой
    17 -7
    08:35, 15 ное 2018
    Явно днес ми е хубав ден - защо ли? Още от сутринта много хубава новина. Детската градина по-изкуствата и лъжливата директорка Диана която много обича да обещава и "пързаля" някои хора! Е, имало Видов ден Диана! Ако останеш без работа - пиши тук, имам предложение за теб. Чистачка в моя офис.
  • 3
    Гн
    Гнездото на змиите
    6 -5
    11:21, 15 ное 2018
    В 5 та градина и се пази мястото.
  • 4
    Ня
    Някой
    2 0
    08:41, 16 ное 2018
    А коя е по-точно 5-та градина? Къде се намира?

Още новини

Последни новини