От х:

Днес в x:

Районният прокурор на Харманли с награда от Цацаров за отлична работа

Главният прокурор Сотир Цацаров награди с отличие – знак „За заслуга“ и Грамота шефа на Районна прокуратура в Харманли Маргарит Стоилов. Те са за отлично изпълнение на служебните задължения в цялостната му работа като административен ръководител, съобщиха от държавното обвинение. Наградите бяха връчени днес на прокурор Стоилов от ръководителя на Окръжна прокуратура в Хасково Иван Стоянов.

За прокурор Стоилов е изпратено и предложение за поощрение до Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет /ВСС/. То е във връзка с инициатива на Инспектората на ВСС, по повод извършена комплексна планова проверка на дейността на Районна прокуратура – Харманли през периода 2016 г. – 2017 г. Предложението е изпратено от окръжния прокурор на Хасково Иван Стоянов до Прокурорската колегия на ВСС и е за поощрение на Маргарит Стоилов с отличие „личен почетен знак втора степен – сребърен“ за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения като административен ръководител на Районна прокуратура-Харманли и за високи нравствени качества.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ми
    митю клявката
    6 -3
    19:25, 9 окт 2018
    Личи му ,че от и в "ляво"......
  • 2
    Ар
    Артикь
    5 -2
    20:48, 9 окт 2018
    Тоя не беше ли преди време оперативен в Харманли? Като не ставаш за ченге, може следовател, прокурор или съдия да станеш.

Още новини

Последни новини