От х:

Днес в x:

Хасковлийка даде близо 50 000 лева на ало измамници, жалва се след 4 месеца

Възрастна хасковлийка даде близо 50 000 лева на телефонни измамници, съобщават от полицията. За случая 75-годишната жена се жалвала в Районното управление във Велико Търново едва вчера. Пред униформените тя се жалвала, че в периода 17 - 18 май тази година е станала жертва на телефонна измама. Извършителите действали по познатата вече схема „съдействие на полицията за задържане на телефонни измамници“ и успели да отмъкнат от възрастната жена 48 900 лв. Според указанията им потърпевшата теглила на три пъти различни суми, които оставяла на различни места в старата столица. По случая е започнато досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Jo
    Joker
    15 0
    15:59, 27 сеп 2018
    То,че българина е прост е ясно,ама от къде имат тия баби по 50 бона на страна.Това вече не е ясно???
  • 2
    Възрастните хора 45 години бяха учени, че ако нещо не става по закон, става по втория начин, затова толкова лесно се вързват на ало измамниците. По - възрастните много добре помнят как ставаха нещата по втория начин, чрез роднини(шуро-баджанашкият начин), чрез партията(начина -наше момче), ако си партиен член, чрез рушвет, или комбинация от изброените начини. А парите са сигурно на деца и внуци, които са на гурбет в чужбина.
  • 3
    Ко
    Коко 1
    0 0
    15:08, 28 сеп 2018
    Нямат оправдание за глупостта си.Непрекъснато по телевизии и вестници се предупреждава за тези измами.Учудващо е наистина с какви пари разполагат.
Последни новини