От х:

Днес в x:

Тир изтърси десетки торби цимент на „Илинден“, затвориха едното платно

    Тир със смолянска регистрация изтърси десетки торби цимент на бул. „Илинден“ в Хасково. Инцидентът стана малко след 13 часа на завоя от бул. „Васил Левски“. Тежкотоварните автомобили минават през града заради ремонта на Околовръстното.

    Шофьорът заяви, че се казва Боян и пътува за Кърджали. По думите му заради завоя коланите, които укрепвали товара, се скъсали, един палет се счупил и няколко десетки торби с цимент се изтърсили на асфалта.

    Според очевидци от близките къщи шофьорът спрял и се опитал да събере разпиления товар, но торбите се разкъсали и образували големи купчини по платното. Преминаващите оттам автомобили навлизаха в непроходим облак от циментов прах.

    На място бяха пристигнали униформени, които съставиха акт на шофьора. От община Хасково заявиха, че веднага изпращат хора на „Екопрогрес“ да изчистят платното, а от почистващата фирма „Грийн партнърс“ ще измият асфалта.

    Междувременно заради огромните облаци прах платното в посока Кърджалийска бе затворено и движението се извършва двупосочно в другото платно.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Pa
      padre
      47 -2
      14:56, 4 сеп 2018
      използвайте намалението,хвърлете няколко колички филц и ще запълните част от дупките точно в тоз участък от булеварда:)
    • 2
      Ня
      Някой
      3 0
      19:58, 4 сеп 2018
      Ако не беше качил задните гуми но тротоара нямаше да падне
    • 3
      Co
      Co0l
      2 0
      22:56, 4 сеп 2018
      Това май ще е лепило за изолация,така ми мяза
    Последни новини