От х:

Днес в x:

Хасковлийка: обновена детска площадка тъне в боклук

    Обновения преди около два месеца парк на улица „Люлин” в Хасково, известен сред младите като “Левела”, продължава да тъне в боклук. Това сигнализира хасковлийката Мария Боянова, която изпрати и снимки от днес сутринта.

    „Трите монтирани кофи за смет се почистват единстрено от добросъветни граждани или от вятъра, който разпръсква боклука из цялата детска площадка”, пише читателката. „Като собстеник на парка общината явно не е намерила за нужно да го впише в плана на сметопочистващата фирма, защото всекидневно колите за сметосъбиране небрежно подминават трите монтирани кофи за смет”, възмущава се Боянова.

    Детската площадка под стадион „Хасково” е сред осемте, обновявани със средства на общината на стойност над 373 000 лева. Още преди време от администрацията заявиха, че ремонтът им трябва да приключи до есента. Колко от тях са въведени в експлоатация и колко от тях са предвидени за сметопочистване, очакваме да съобщят от община Хасково.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Бъ
      Българино,
      60 -1
      12:55, 1 сеп 2018
      За кофите съм съгласна, но моите уважения, нали някой не мисли, че до всеки олигофрен чоплещ слънчоглед, следва да се зачисли по един дето да мете след него.
      Ние сме си свине, това е проблема.
      • Ми
        мисс
        27 0
        16:22, 1 сеп 2018
        Тая история със слънчогледа е като като част от манталитета на българина - няма изкореняване, докато не отиде да живее някъде, където не продават слънчоглед...или докато не му връчат глоба, че замърсява. По ми е интересно, вкъщи дали така чоплят около дивана докато гледат сериалите ?
    • 2
      Хр
      Христо
      11 -8
      15:38, 1 сеп 2018
      Алоу, общината, кой ще изпразни кошчетата???
    • 3
      Ки
      КИРЧЕВ - ТАНКИСТ
      14 -8
      16:00, 1 сеп 2018
      А ти вярваш ли общината мисли за боклука Те са се барикадирали там пият си кафетата вземат си заплатките кслюкарят Те така минава деня в общината Имного скъпа тая площадка бе Чудим се защо няма пари в държавата Важното е да има джипове
    • 4
      Гр
      Гражданин-човек
      17 0
      16:25, 1 сеп 2018
      Тя простотията и селянията нямат край...
    • 5
      Kr
      krika
      0 0
      12:57, 2 сеп 2018
      общината да идва да чисти е артик
    Последни новини