От х:

Днес в x:

4-годишно с опасност за живота след инцидент в басейн в Минерални бани

4-годишно дете е откарано в критично състояние в хасковската болница след инцидент в басейн в Минерални бани. Момченцето е било извадено от водата днес следобед, след което е транспортирано в МБАЛ-Хасково. Прието е в кома, с гърчове, без дишане, каза директорът на болницата д-р Георги Гелов. Той поясни, че медиците се борят за живота на детето и е повикан национален консултант.

Все още не е ясно какво се е случило и какво е довело до критичното състояние на детето. Родителите, които са чужди граждани и говорили развален български език, заявили, че тръгнали за храна и когато се върнали видели да вадят детето им от водата. Предполага се, че се е нагълтало с вода, но не е изключено да има и друга причина за състоянието му. Заради неяснотата около случката на басейна, детето не може да бъде транспортирано дори до скенера и това още повече затруднява опитите за стабилизирането му.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Ху
    Хулиган
    13 -11
    22:47, 24 авг 2018
    Това не ли оня гербаджийски басейн с хотела? На влизане вляво?
    • Sp
      spasitel
      11 0
      23:20, 24 авг 2018
      снимката е на басейна Олимпик,къде е станал инцидента,не се разбира
  • 2
    Ив
    Иван
    62 -1
    22:58, 24 авг 2018
    Родителите отишли за храна. Защо и двамата? Единият са гледа детето.Може ли да оставят малкото си дете без надзор.
  • 3
    Bi
    Big Brother
    10 -5
    11:01, 25 авг 2018
    Детето освен че се е нагълтало с вода, сигурно е натровено от химикалите с които се постига този изкуствен син и прозрачен цвят.Обърнете внимание на етикетите на чувалите и бидоните отстрани наредени вляво на влизане.
  • 4
    Xi
    xipodil
    9 -4
    13:52, 25 авг 2018
    Детето ще се възстанови.
    А за химикалите, нали искате чисти басейни. Това е начина.
  • 5
    Ан
    анонимен
    21 -4
    14:34, 25 авг 2018
    Детето го извадих аз от водата,според мен е скочило и при скока се е нагълтало.След като го обърна една госпожа,видях състоянието му и го извадих от водата.Беше му приложена първа помощ,госпажата която помагаше постоянно вършеше отлична работа.Детето беше безсъзнание когто го извадих,преди да напусна басейна,то вече плачаше.Дано се оправи,но родителите и управата н басейн са виновни.Неможе да се остави дори и детски басейн без спасител.Тялото му плуваше пред очите ми поне половин минута,беше ужасно,имаше много деца,които станаха свидетили н случката.Това е България за съжаление
  • 6
    Когато си назначил родата да върти собственост на швейцарец, който идва през година за половин-един час да нагледа собствеността си, това което се е случило е в реда на нещата. Само на магия и с Божия помощ, при този непрофесионализъм няма повече инциденти.
    • Бе
      Без значение..
      8 -4
      16:54, 25 авг 2018
      Моля не компетентни хора като вас, да не изказват не компетентното си мнение чуто от бабите на селските пейки!!!!!!!!
  • 7
    Бе
    Без значение..
    5 -3
    16:58, 25 авг 2018
    Става въпрос за Речният моряк от Асковската ряка
  • 8
    Не
    Недялко Бакалов
    7 -3
    19:52, 25 авг 2018
    Заради неяснотата около случката на басейна, детето не може да бъде транспортирано дори до скенера и това още повече затруднява опитите за стабилизирането му......нищо не разбирам. Каква неяснота може да спре спасителните мерки. Аман от некадърни журналя.
Последни новини