От х:

Днес в x:

Звезден спектакъл на Старозагорската опера за празника на Хасково

Изображение 1 от 2

    Звездният спектакъл на "Куин- Шоуто продължава" ще е един от гвоздеите за празничната седмица на Хасково през септември.

    Програмата за отбелязването на 8-ми септември -Денят на Хасково е почти готова. Уточняват се последни щрихи по нея, посочиха от общината.

    Трибют концертът с вечните хитове на легендарната група „Куин“ ще е на площадка “Спартак“ навръх празника на града от 21 часа и ще е подарък за хасковлии.

    Концертът „Шоуто продължава“ ще дирижира младия диригент и пианист, виенски възпитаник Димитър Косев. Той е и инициатор на проекта. Солисти са Теодор Койчинов, който стана популярен като участник в първия сезон на реалити шоуто Мюзик Айдъл през 2007 година и Елена Петрова. В програмата са подбрани част от най-популярните хитове на Фреди Меркюри и компания като „Bohemian Rhapsody”, „The Show Must Go on”, „Who Wants to Live Forever”, „Love of My Life”. Те ще бъдат изсвирени от музикантите Божидар Тонев- соло китара, Таньо Сандев- бас китара, Александър Тумангелов- барабани, Павел Цонев на клавира. Участват още беквокалите Пролет Пенчева и Ванина Колева, и оркестъра и хора на Държавна опера в Стара Загора.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Тъ
      тъпакова
      5 -2
      20:10, 2 авг 2018
      Тъпакова за последна година ще стяга програмка през 2019 г. ще е на борсата .
    Последни новини