От х:

Днес в x:

МВР: няма данни за престъпление за падналия от транспаранта младеж

Изображение 1 от 3

    В случая с 18-годишния младеж, който загина при падане от транспаранта на Света Богородица в Хасково, няма данни за престъпление. От направената аутопасия става ясно, че липсват следи от насилие.

    Сигнал за инцидента е подаден в полицията около 2 часа през нощта в събота. Според запознати първоначалната информация била за загинал при катастрофа човек, тъй като тялото било открито край пътя. Изпратеният на място автопатрул обаче установил, че младежът, който е канадски гражданин, е загинал при падане от транспаранта на влизане в Хасково от Димитровград, който е висок 4-5 метра.

    Не стана ясно обаче защо тийнеджърът се е качил на металната конструкция, която има стълби и е достъпна за всеки. По транспаранта има светлини и стълбите са предназначени за достъп за поддръжка на съоръжението, обясниха от община Хасково.

    Преди инцидента младежът бил с баща си в заведение, където двамата се сдърпали. Синът излязъл, а роднините започнали да го търсят. По-късно разбрали за смъртта му, от която останали потресени. Дали обаче канадецът сам е предприел фаталната стъпка или е паднал неволно, остана в загадка. Негови близки и познати също не могат да стигнат до категоричен отговор на въпроса. По информация на наши източници телефонът и цигарите са му открити на транспаранта. Там личали и трасеологични следи, от които става ясно, че е бил сам и за падането му няма намеса на друг човек.

    Според граждани обаче трябва да се ограничи свободният достъп до високи билборд. Сред основните доводи за това е, че при огледите на мястото е установено, че се получават силни вибрации при преминаване на автомобили по пътното платно.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      А.
      А.В.
      3 0
      13:46, 30 юли 2018
      Сигнала е в малко преди 24ч. а не в 2ч., както сте писали.
    • 2
      Те
      теодор
      3 0
      14:18, 30 юли 2018
      Вновен е този, който го е направил това съоръжение?!? По тази логика и високи блокове не бива да се правят защото понякога хората скачат от високо...Тъпо е това, което пиша обаче на кого ще му хрумне да се качва по тази конструкция все едно е на разходка? Или се катери умишлено, или го пускат от там умишлено
    • 3
      Мв
      МВР Герб
      2 -2
      18:33, 30 юли 2018
      За Хасковската полиция под вещото ръководство на Ачката всичко е точно. Труп има , престъпление ... няма!
      Да вземете да се саморазпуснете и да си намерите нормална работа, вместо да се правите на актьори!
      • +-
        +-
        0 0
        22:54, 30 юли 2018
        Що, не може ли труп без престъпление, разбирачо?!
    Последни новини