От х:

Днес в x:

Потрошиха три камери и климатик в „Смирненски“, разбиха и врата

Изображение 1 от 3

    Три камери за видеонабюдение са потрошени в основно училище „Христо Смирненски“ в Хасково. Разбит е климатик и врата в школото.

    Директорът на училището Венко Точевски заяви, че се пазят видеозаписите от вандалската проява и ще бъдат предадени в полицията. Той поясни, че е в отпуск, но му предали, че са разпознати две момчета. Точевски допълни, че допълнително ще бъдат монтирани камери, ще бъде сменена и вратата с по-здрава за по-голяма сигурност.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ху
      Хулиган
      36 -1
      18:46, 3 юли 2018
      Така е, защото съдът нищо не прави на надрусаните джендърчета. Трябва да разрешат на полицията като едно време да ги насере от бой и да си ги пусне!
      • Ja
        Jack Bauer
        9 0
        09:08, 4 юли 2018
        Твърдо съм ЗА!
      • Ja
        Jack Bauer
        4 0
        09:10, 4 юли 2018
        До хасково.нет - филтърът ви за коментари е много смотан. Оправете си го. Не му харесват кавичките и удивителните. И не само това.
    • 2
      Iv
      ivan Georgiev
      10 -5
      21:55, 3 юли 2018
      По проекти ли пътува директора пак
    • 3
      Кр
      Краси
      3 -2
      12:07, 4 юли 2018
      Към пенсионното. Така де, като сменяме да сменяме и пенсионера.
    • 4
      Не
      Незапознат
      0 0
      06:54, 5 юли 2018
      Дрън дрън че пляс.Камерите не само че никой не ги гледа докато не стане нещо но и малко са тези които могат да боравят с тях.При такива случаи се вика охранителната фирма към която са за да им извади записа.Но като дойдат като нищо могат да са изместени предварително настрани което никой не е забелязал.Ако пък случайно се хванат силуетите им винаги могат да се позоват на размазаноста на образа тъй като задължително присъстват шапки,каски или други атрибути които правят лицето неразпознаваемо.Пък и да се разпознае той обикновенно е малолетен и нищо никой не може да му направи пък и на никой не му се занимава с тоива.Пък и даже да не е така пубертетчето винаги може да им тегли майните защото пичовете и пичките от Закрила на детето стоят зад гърба му.
    Последни новини