От х:

Днес в x:

Писмо с гриф „Спешно“ заради времето разпрати зам.-областната до кметовете

Писмото с гриф „Спешно“ заради времето разпрати заместник-областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова до кметовете и управителя на Напоителни системи.

В него се предупреждават собствениците на язовирни стени и съоръженията към тях да регулират и поддържат водните нива до степен, която да гарантира безопасната им.

При необходимост стриктно да се изпълняват предписанията за пълно изпразване на язовира да се понижи водното ниво до кота „мъртъв обем“.

Освен това трябва да се проверят преливниците за това дали са проводими, като се огледат внимателно за запушването от свличане на земни маси и плаващи предмети.

„Стараем се язовирите да са на такова ниво, че хем да ни вършат работа, а освен това да има и свободен обем при нужда. Водоемите са под наблюдение.“, коментира шефът на Напоителни системи Георги Латев.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Дя
    Дядо Щукар -зоодоброволец
    2 -1
    20:40, 26 юни 2018
    Аз пък да попитам облъстната не се ли е сетила много късно за това Такива писма се изпращат по рано за да могат изпълнителите да си свършат работата преди задаващият се ЕКШЪН Но за какво да и се сърдим тя е ДОКТОР и от административни работи не ВДЯВА но ------ е наш човек тоест на ГЕРБ А дали знае или не знае НЯМА значение В общината картинката е същата -- гербаджия до гербаджия от сутерена до тавана За къдърността няма да говорим
  • 2
    Ма
    мастикаджия
    4 -1
    21:01, 26 юни 2018
    Айде бе ,тая да не би да може да пише?
Последни новини