От х:

Днес в x:

Силоваци вдигат за 6-ти път в памет на Антон Колев

Изображение 1 от 2

    Най-добрите силови атлети от страната се събират за шеста поредна година в Хасково, за да отдадат почит в памет на трагично загиналият в катастрофа един от тях Антон Колев.

    Силоваците стартират днес от 20 часа в парк „Лебеда“.

    Състезанието ще се проведе в движенията „вдигане от лег“ и „тяга“ в категориите до 74 кг., до 83 кг., до 93 кг. и при най-тежките-до 105 кг. и 120 + килограма.

    В предходни години за състезанието в Хасково са пристигали по стотина състезатели. Днес също се очаква висок интерес.

    Освен награди за победителите от всички категории в Купата на името на „Антон Колев“ ще бъде връчен и приза „Шампион на шампионите“ на най-добрият измежду всички фаворити.

    Надпреварата стартира в 10 часа и ще продължи през целия ден. 

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Скъпи сънародници, България трябва да се присъедини към Вишеградската четворка/група, за да даде силен отпор на нелегалната мигрантска вълна и натиска от Брюксел. Външните граници на ЕС да се затворят; Унгария вече го предложи. Бг правителство да гарантира спокойствието и безопасността на нас жените. Да се даде приоритет на семействата и отглеждането на новите поколения българчета. Политика на поощряване: българите от чужбина да се върнат и работят в БГ и за БГ!Така ще вдигнем имиджа на РБ!
      • Ни
        Нищо общо
        16 -3
        11:06, 23 юни 2018
        И това какво общо има със статията?
    • 2
      Пр
      Прост да си
      6 -7
      16:39, 23 юни 2018
      Няма общо със статията . По-скоро е новина ,която е по-важна от това да вдигаш щанги. Новина която трябва да се публикува и да бъде приоритет за всеки гражданин на Република България. Медиите отдавна нямат свободно слово, така че скъпи съгражданино замисли се пак дали ти е важна статията или коментара на г-н/г-жата.
    Последни новини