От х:

Днес в x:

Самотен сигнален конус в огромна яма на “Стара планина” нерви шофьорите

Изображение 1 от 3

    Дълга повече от десетина метра дупка в асфалта на ул. “Стара планина”, до кръстовището с ул. “Св. св. Кирил и Методий”, изнерви шофьорите, минаващи оттам. Настилката е изрязана от работници на “Екопрогрес” и е приготвена за кърпене. По обичая си работниците оставят ямите по няколко часа, преди да положат новия асфалт.

    Предупредителният оранжев конус пък е поставен вътре в сама яма и е трудно забележим от идващите откъм Кенана водачи, сигнализираха шофьори до Haskovo.net. “Ако някой идва отгоре с малко по-висока скорост, ще го види в последния момент и може да стане беля”, коментира хасковлия, който се натресе с колата си в ямата. Поради тясното платно там разминаването е невъзможно без слизащата към площадка “Спартак” кола да влезе в дупката, коментираха още хасковски шофьори, изумени от безотговорното сигнализиране за препятствието.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Гг
      Гг
      17 -15
      14:10, 21 юни 2018
      Кметът само се оправдава с екопрогрес. Ама кой е шефът на тази фирма? Нали кметът е длъжен да следи и командва?! Оставил е всичко на прозивола на съдбата! Избраха го да не е Иванов, а той се оказа по- прозрачен от него. Все едно го няма. Срам. Областен град, а затъна! Поне да си подаде оставката!
      • Ст
        Стой и гледай
        14 -12
        14:19, 21 юни 2018
        До Гг . ако кмета тръгне да гледа кой как кърпи пак ще е виновен защото не си стой в общината да ни приема като граждани ами прави излишни разходи да се разкарва из града. А има и нещо друго ако не беше Добри Беливанов а Георги Иванов нямаше по кой да си чешете езиците нали така да си кажем истината.
    • 2
      А.
      А.Войнов
      21 -2
      14:37, 21 юни 2018
      Колко по-засилен? Там има училище а и пешеходна пътека, ако е толкова засилен че да не види конуса, няма да види и детето пресичащо по пътеката. Това дете може да е вашето, замислете се преди да оправдавате "по-засилените" водачи. На Кенана водача, който уби 15г. си спътничка, също е бил по-засилен.
    • 3
      Гр
      Гражданин
      14 -2
      15:24, 21 юни 2018
      Също и не трябва пътното платно да се приема за една голяма и безкрайна пешеходна зона.
      Що се отнася до ЕКОПРОГРЕС, там работниците са туземци и общуването е особено трудно, а и те са си свикнали с кирките. С други думи работа за 5 минути се разпределя равномерно за цялата работна седмица.
    • 4
      Ре
      реалист
      7 -1
      23:28, 21 юни 2018
      Това може да се види само и единствено в България.
      Как до сега не се научиха, да режат асфалт толкова, колкото могат да изкърпят до края на работния ден...
      Ако пък ремонтът е сложен, се поставя светлинна сигнализация, че дори и светофар.
      Никога няма да се научим, защо? Защото виновни институции никога няма и на никой не му дреме колко пари ще плати общината на пострадалите шофьори за потрошени автомобили след съдебни процедури.
      Няма такава държава, няма.....
    Последни новини