От х:

Днес в x:

Двама младежи пострадали при катастрофата с абитуриентския джип

Двама младежи са пострадали леко при вчерашната катастрофа с абитуриентския джип, информираха от областната дирекция на МВР. Инцидентът стана около обяд в Кенана. Тогава джипът Фолксваген, шофиран от 18-годишен младеж, се движел с несъобразена скорост, а водачът загубил контрол над колата и се ударил в дърво вдясно от пътя.

От удара са пострадали негов връстник, който е с контузно разкъсно нараняване на горна устна и 18-годишна девойка от село Узунджово – с комоцио, хематом на главата, контузия на дясна лакътна става и дясно коляно, и двамата без опасност за живота. Съставен е акт.

Пред репортери водачът на автомобила заяви вчера, че е възпитаник на Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“. Той отказа да даде подробности за случилото се. По-късно стана ясно, че шофьорът Веселин Генчев е получил грамота за активно участие в училищни мероприятия на вчерашното тържество в гимназията преди инцидента.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гл
    Глупости
    25 0
    10:45, 16 май 2018
    Някой ще разтълкува ли понятието "Абитурентски джип"? Маже би е джип, който се е превърнал ненадейно в купчина ламарини....

Случаен виц

Последни новини