От х:

Днес в x:

7 °C

21 глоби за абитуриенти и висене по прозорците на коли

  21 нарушения по Закона за движения по пътищата са констатирани днес, когато училищата в Хасково изпращат абитуриентите си. Това съобщи началникът на КАТ в Хасково главен инспектор Димо Чобанов.

  Нарушителите – водачи на автомобили и пътници са санкционирани с 16 фиша и 5 акта. Провиненията са предимно за неползване на обезопасителни колани, излизане от прозорците и люковете на колите, употреба на клаксони не по предназначение.

  Ще бъдат налагани и санкции за поставяне на надпис „абитуриенти“ върху регистрационния номер на автомобила, заяви главен инспектор Чобанов. Той призова гражданите да подават сигнали за нарушения на спешния телефон 112, подавайки регистрационния номер на автомобила. 

  От "Пътна полиция" предприемат мерки за осигуряване безопасността на движение по време на баловете другата седмица. От там призоваха обаче родителите също да осъществят контрол с цел да не се помрачи празничното настроени на децата им.

  Анета Кутелова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Ко
   Кольо Казанджията
   24 -1
   18:20, 15 май 2018
   Батаци на рояци.
  • 2
   Ка
   Катаджия
   12 -13
   18:46, 15 май 2018
   Тва показване през прозорците и шибидака по кой член се санкционира, че не съм го срещал?
  • 3
   Ка
   Катаджия
   6 -20
   19:40, 15 май 2018
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 4
   Ка
   Катаджия
   3 -10
   20:52, 15 май 2018
   Ама не + и -. Нека някой компетентно да отговори ,... Виж коментара
  • 5
   Еж
   ежко
   12 -3
   22:32, 15 май 2018
   На тия пръдлювци при провинение директно прангите и в кауша.
  • 6
   Jo
   John
   4 -2
   09:33, 16 май 2018
   а, пърдичите с матор на 120 децибела кой ще ги спре от движение?!
   • Ха
    Хаха
    0 -2
    10:45, 16 май 2018
    Никой !!!
  • 7
   То
   Тодор
   1 0
   19:03, 16 май 2018
   Направо да се вземат книжкате за 1 година глоба от 2000лв и сваляне на номерата на колата за 1година и нека да си свирят пак те да ни си мислят че от тук нататък ги чака всичко ей така това мислене е много погрешно А оъук нататък ако знаят какво ги чака те първа ще разберат че не всичко е розаво

  Хороскоп за 27.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Работата ви днес ще бъде доста разнообразна, затова със сигурност няма да скучаете нито за миг. Доверете се на вътрешния си глас при взимането на важни решения. Колегите ви подкрепят, а и вие спокойно можете да се доверите на съветите, които ви дават. Имате възможността да стабилизирате отношенията си с човек от обкръжението си, на когото особено държите.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Работни промени, с които трябва да се съобразите. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще останете доволни от търговските си занимания. Ще ви се отдаде да направите сполучливи споразумения и сделки. За пътувания и лични промени сте особено настроени. Кроите планове, които с лекота ще осъществите. Неомъжените ще срещнат своят чакан партньор. Ще вложите много хъс, отстоявайки своите позиции, което ще се хареса на тези, които разчитат на вас.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес имате много добри възможности и перспективи за намиране на нова работа, а за някои дори в чужбина. За бизнеса денят е обещаващ, но не всичко ще зависи от личното желание и усилия. Здравословен проблем ще отшуми. Притесненията ви в тази насока ще се окажат напълно неоснователни. Повече внимание към партньора.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се чувствате пълноценни, като хора и професионалисти. На първо време ще започнете от обкръжението си и това ще бъде и първата ви грешка. Потърсете вината за неудовлетворението си във вътре в себе си, има какво да направите, за да изчистите съзнанието си от натоварващите ви мисли.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Промяната на обстановката около вас ще ви тласне към размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви често ще се мени, но в края на деня ще имате повече желание за развлечения. Приятелските ви отношения с хората от обкръжението ви правят по-добри и успешни в начинанията.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си. Увереността и желанието, които личат от действията ви привличат подкрепата на околните.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако сте гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си, без да искате всичко веднага и на всяка цена, ще постигнете победите си. Общуванията в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение и навременни действия ще направите и други щастливи.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Предстоят ви много задачи, коя от коя по-спешна и неотложна. Не се изкушавайте да поемате и чужди ангажименти, въпреки популярността, която биха ви донесли. Рискувате да потънете в тях. Оставете си време и за себе си. Вечерта ви очаква хубаво настроение за танци и развлечения с колегите.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви. Ще защитите интересите и успокоите душата си. Ангажиментите ви няма да се отразят понижаващо на настроението ви, свикнали сте на натоварване.
  27 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С предимство в програмата ви ще са деловите срещи днес. От тях очаквате да постигнете договорености и приключване на търговска сделка. Заложете на умереността в думите и реакциите си. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, което не е целта ви. Стремежът ви към промени ще наруши спокойствието на дома ви, но перспективите са обещаващи.
  27 фев 2020
  Последни новини