От х:

Днес в x:

Великденско дарение за три социални заведения в Хасково

Изображение 1 от 2

    Великденски козунаци и традиционни за празника курабии дариха днес младежи и старейшини от ГЕРБ Хасково. Те изненадаха приятно живеещите в Старческия дом и Дома за слепи хора в парк Кенана, както и децата, настанени в Центъра от семеен тип в Хасково. Предпразничното настроение бе завладяло децата в социалното заведение и те с удоволствие показаха на своите дарители какво са научили за най-светлия християнски празник Възкресение Христово и какво знаят за традициите за този ден. 

    В същото време възрастните хора, които ще посрещнат Великден в Дома на Кенана изразиха своята благодарност за дарението и с трепет разказаха на младежите от ГЕРБ за отбелязването на Великден в годините на тяхната младост.

    „Връзката между поколенията в Хасково винаги е била много силна, затова заедно със старейшини правим не една и две инициативи”, сподели председателят на МГЕРБ Румен Стоянов. Той призна, че младежите получават много ценни уроци от хората с по-сериозен жизнен опит, затова двете структури все по-често работят заедно.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Ма
      МАНГО
      0 0
      18:17, 6 апр 2018
      "младежи и старейшини "
      "Старейшина - най-стария и опитен член на рода!"
      От кога ГЕРБ Хасково имат старейшини? Ясно е че са на принципа шуробаджанаци, ама рода още не са станали! :-) :-) :-)
    • 2
      Ст
      Стефан
      0 0
      18:19, 6 апр 2018
      Дано повече млади хора правят добро. Хората трябва да внимаме пример за доброто. Весел празник на всички.
    • 3
      Ба
      Бай ПЕТЪР- ЗАЛГАТА
      0 0
      18:23, 6 апр 2018
      Стефане добрите хора са добри всеки ден а не един ден като тия гербаджийчета Това са кьрфишеци и популизъм за залъгване на НАИВНИЦИТЕ като тебе
    • 4
      Ст
      Стефан
      1 0
      18:41, 6 апр 2018
      Бай Петре, едното от момечета израсна в кварта ни. Познавам го от бебе. Беше спортист,майка му учителка,а баща му шофьор. В квартала е момче за пример и винаги помагал с каквото може. Запознавай се малко и тогава прави изводи. Ние остаряхме и се радвам,че има млади хора,които да правят добро. Аз станах на 64 год. И чак сега осъзнах, че младите избягаха заради нас. Ние не успяхме да им създадем бъдеще тук. Не бъди лош, а вземи пример от тях. Бог да те благослови бай Петре.
    • 5
      До
      До Стефан
      0 0
      19:09, 6 апр 2018
      Така е,Стефане,Митко е прекрасно момче и всички го обичаме,но другият до него не зная дали Бог и на онзи свят ще му прости за подмолните мръсотийки.
    • 6
      Ба
      Бай ПЕТЪР- ЗАЛГАТА
      0 0
      20:21, 6 апр 2018
      Стефане прав си че не създадохме бъдеще Как стано това Ами много лесно дойде демонкрацията всички станахме седесари бсепари депесари и започна грабеж на онова което строихме 45 години Никой 30 г не строи а само граби и руши Ето заради първановците станишевците плевнелиевците бойковците цецовците цецките сме на това дередже Хубаво пишеш че момчето било за пример ама как така станало гербаджийче бе Стефане ами има и други партии бе човек това малко намирисва на слагачество и на тънка сметчица или както се казва инвестиция за бъдещето
    • 7
      До
      Доволни избиратели
      0 0
      22:06, 6 апр 2018
      Митко е много добро и всеотдайно момче ,благодарение на него нашия квъртал заприлича на европейски.Ако всички от общината вземат поне малко от неговия пример за отдаденост и ангажираност към поетите обещания по време на изборите ,Хасково ще е едно по добро място.БЛАГОДАРИМ ТИ МИТКО ти си един достоен съгражданин.
    • 8
      Си
      Симитли
      0 0
      00:23, 7 апр 2018
      Герб - ерасчета!!!
    • 9
      Ге
      Герб
      0 0
      07:57, 7 апр 2018
      Тая дебелата Мария е изял половината от даренията щото няма какво да яде като я изгониха от общината и сега цял ден яде на бензиностанцията от даренията за бедните хорица.
    • 10
      Jo
      John
      1 0
      22:31, 7 апр 2018
      голям кавалер, едно кашонче взел, а на момата две!

    Още новини

    Последни новини